Kopyalanmaz dvd baskısı..

Kayıt
27 Mayıs 2010
Mesaj
420
Tepki
29
İyi forumlar arkadaşlar. Yakında çıkaracağı eğitim seti için. DVD baskısı düşünüyorum ve Afallamış bulunmaktayım. Eğitimleri müşterilere sunmam için, DVD düşündüm kopyalanmanın önüne geçemiyoruz.
Flaş şekilde internetsiz çalışmayan bir Setup oluştrusam dedim Ekran görüntüsü alarak yapılıyor. Koca oyun müzik firmalı bile önüne geçemiyor bunun ama bilmeyen kitle için az olsa tetiklemeyecek şekilde , veya uğraşmasını sağlamayacak şekilde bir yöntem bulmam lazım. Almak isteyen her harikulade alacak, o kesin ama herkes yapabilecek diye bir kural yok. Site üzerinde KEY'li olarak giriş şeklinde olsun dedim. Fazla kişinin izlemesine neden olur. Tek girişte birde fazla kişi izleyebilir. Aklım epey karıştı Nasıl bir yol bulmalıyım, denemeliyim. Önerisi olan , tecrübesi olan birisi yardımcı olabilir mi ? Benim için önemli.
 

Mehmet ÖZDEMİR

Grafik Tasarım
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
18 Eylül 2008
Mesaj
984
Tepki
243
bulut bey
maalesef kopyalamanın önüne geçmek imkansız. piyasada kopyalanamaz diye satılan bir çok dvd bir kaç operasyon ile kopyalanabiliyor. şifre korumalı ve internet olmadan çalışmayan bir yöntem denenebilir. CD yada DVD yi kopyalanmaz yapabilmek tamamen mümkün değil, sonuçta güvenliği yapan da insan onu aşacak da. Yalnız bu ihtimali daha aza indirebilirsiniz, bunun için yardımcı programlar kullanmanız gerekir. CD Guardian gibi.
 
Kayıt
27 Mayıs 2010
Mesaj
420
Tepki
29
@Mehmet ÖZDEMİR
Mehmet internet olmadan çalışmayan kısım da problem olabilecek bir durum var. Hafif flaş bir arayüz tasarımı ile. sanki bu işlem biraz profesonel hale gelerek biter. Ama bunda da aynı adam başkasına vererek çalıştırabilir. Tek pc de çalışması için de bir yöntem varmı acaba.
 

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
Merhaba,
http://www.istekyazilim.com/detay.asp?id=25 bu adreste yer alan yazılımı satın alabilirsiniz, arayüzü çok iyi olmasa da isteklerinizi karşılayacaktır. Yazılım sayesinde videolarınızı kimseden yardım almadan koruma altına alabilirsiniz. Müşterileriniz, sizin vereceğiniz lisans numarası ile seti çalıştırabilecek. Lisans kodlarını bilgisayarın hard diskine göre üretip başka bir bilgisayarda kullanımı söz konusu değildir. Ayrıca piyasada bulunan ücretli/ücretsiz tüm ekran kayıt programlarına karşı korumalıdır. Fiyatı 500 TL civarındadır.

Ayrıca; www.swfmaestro.com sitesindeki yazılımı da inceleyebilirsiniz.
 
Kayıt
27 Mayıs 2010
Mesaj
420
Tepki
29
@Ömer YILDIZ
BU yazdıklarınız ilaç gibi geldide.. Ücreti duyunyacaya kadar. Eğitim Seti ya satmazsa olayı gerçekleşti. Sonuçta ögrenciyim ve yüklü bir yatırımda problem oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım ya. İnternetsiz çalışmayan bir uygulama yapmak en mantıklısı sanırım..
 
Yukarı Alt