Kot üzerine birkaç dijital baskı çalışmam

tlyyy1818

Üye
Kayıt
14 Temmuz 2010
Mesaj
54
Tepki
1
bu desenler tts nin desenleri lütfen emeğe saygı başkasının desenlerini kendi yapmış gibi göstermek buyuk bır ayıp....gelen teknısyen arkadaşlada baktık kendiside çok şaşırdı çunku mekan tts nin mekanı gül hanım bende bu işin içindeyım bu makınayıda desenleride cok ıyı bılıyorum
 
Kayıt
2 Kasım 2008
Mesaj
302
Tepki
10
@tlyyy1818


Sevgili arkadaşım,bu desenlerin tts ye ayit olduğunu idda ediyorsun ,ama bu desenleri ben çalıştım.oradaki gelen teknisiyen arkadaş bunu bilmiyo olabilir, bilenler vardır.
Tts benim yaptığım çalışmaların resimlerini eklemiş birkaç siteye ve reklamını yapıyor, en doğal hakkı.
Makinayı almayı düşünüyordum,o zaman yaptığım birkaç deneme çalışması bunlar ,ayrıca bu çalışmaların tasarım taslaklarıda mevcut bende. onlarıda siteye eklemek istiyorum. Tasarım olarak hazırladım ,ama uygulamadığım modeleer ,desenlerde var., isterseniz kullanabilirsiniz.
21 yıllık iş hayatımda hiç bukadar ağır hitamda bululmamıştım.... çok ayıp yaptığınız.
Lütfen konuyo tam bilmeden ,yada arıştırmadan gereksiz itamlarda bulunmayın.
Sanırım özürz borçlusunuz.
 

tlyyy1818

Üye
Kayıt
14 Temmuz 2010
Mesaj
54
Tepki
1
mmakınada bir sorun vardı teknısyen arkadaşımız buraya geldı ben bu konuyu actım ona gösterdım şok oldu bunları kenıdlerının bastığını hatta yerın mekanının onlara ait olduğunu orda koyduğunuz kırmızı koltuğun üstundeki yerın patronun odası olduğunu söylediki teknısyen arkadasın ismini vermeyeceğim kendısı ıle süreklı görüşüyoruz makınadan dolayı yalan söyleme ıhtımalının sıfır olduğunu bılıyordum en son boya almak ıcın tts gıttım ve bılhassa yerı gezmek ıstedım bu numuneler kendılerınde var bılhassa orda konuştuk kım yalan söyluyor kım doğru benım acımdan ortada özür dıleyecek birşey olduğunu düşünmüyorum desenler aynı yer mekan özellıkle aynı farklı bır çalışmalar koyulsa belkı evet derım ama bunları bana da getrdıler başkalarınada gtmiştir cocuk kendı dedı ben bastım hatta tülay hanım bunları dedı ınanın ağzı açık kaldı.başkasının bassaydı bu desenlerı söylerdı.bence...neyse uzatmaya gerek yok hersey ortada.....
 

tlyyy1818

Üye
Kayıt
14 Temmuz 2010
Mesaj
54
Tepki
1
birde kimseye ağır hıtamda bulunma gıbı bir çabam yok gördüğümü söyledım fazla açık sözlu olmuş olabılırm ama sız olsaydınız aynı şekılde yaklşırdınız bu desenlere kendı desenlerım yazıp buraya koysaydım ve bunu gördüğünüzde verdiğinız tepkı opek farkzı olmazdı diye düşünüyorum
 
Kayıt
2 Kasım 2008
Mesaj
302
Tepki
10
mekan orası olabilir,onu inkar etiyorum,zaten çalışmaları orda yaptım, ve bütün desen kayıtlarım da onların pc'sinde kaldığı için ,benden sonra da kullanmışlardır,sonuçta makinayı satıyolar ,reklamlarını yapmak zorundalar.ve o benim bastığım kotları aldım ,orda kalmadı ,bir müşterime sunmuştum.
onlar tekrar yapmışlardır aynı çalışmaları benim çizimlerimden.başka resim kareleri de var elimde ,ama şuanda yanımda değiller, en kısa zamanda eklerim onlarıda.
sanırım hala özür borçlusunuz...
 

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Kayıt
14 Şubat 2009
Mesaj
3.128
Tepki
45
arkadaşlar lütfen eleştirinin dozunu iyi ayarlayalım
Gül Hanım taslakların dahi elinde olduğunu ve yayınlayabileceğini dile getiriyor
bu kadarı tesadüf olmasa gerek
 

Yasemin Ertosun

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
21 Haziran 2009
Mesaj
768
Tepki
39
Gül Hanım bence canınızı fazla sıkmayın bu konuya, sonuçta bu çok olağan bi durum deseni tasarlarsınız çizminden şablonuna kalıbına kadar baskıcıda kalır ve siz onlarla iş yapmayı bıraktından sonra pekala basabilirler daha önceden benimde başıma geldi tlyy1818 arkadaşımız bence o teknisyene kaç yıldır orda çalıştığını sorsun belki size ait olduğunu bilmiyordur.
 
Kayıt
2 Kasım 2008
Mesaj
302
Tepki
10
http://a.imageshack.us/img196/6533/61475555.jpg

insanın bazı şeyler ağrına gidiyor, haklısınız aslında ,bende kendime hayret ediyorum neden bu kadar büyüttüm bu olayı diye ama ,orada arkadaşımız farklı hitamlarda bulunuyor.canım arkadaşım,eğer öyle bir şey yaptıysam ,dediğiniz gibi o çalışmaları çalımış olsam ,burada yayınlarmıyım, bukadar ziyaretçisi, uyesi olan ve bu kadar saygın bir sitede...???
ayrıca yayınladıklarımın hepsini de ''çalabilirsiniz'' kullanabilirsiniz, belki yine bir gün karşıma çıkıp başkalarının yaptığını ,yada hatta kendinizin yaptığını da dilegetirebilirsiniz.
hala özür bekliyorum...
 

tlyyy1818

Üye
Kayıt
14 Temmuz 2010
Mesaj
54
Tepki
1
gün gelir ben bunu kanıtlarım....kanıtlayacağımda öyle bir durum olsa cocuk zaten söyler.desenler başkasına aıt diye yasemın arkadasım teknısyen arkadas 4 yıldır orda çalışmakta....sordum bılıyorum süreklı görüştüğüm insanlar teknısyenlerın hepsinı tanıyorum hatta patronları özgür beyıde kendısı bundan 15 gun oncede burda yanımdaydı....konuştuk bu konuyu tabıkı ona sormadım ama ben bu konuyu tam öğrenmeden özür dilemeyı düşünmüyorum...
 
Yukarı Alt