Gece Kurye

gece kurye

Üye
Kayıt
18 Kasım 2023
Mesaj
1
Tepki
0
Gece Kurye bünyesinde sunduğumuz nöbetçi kurye hizmetlerimiz ile haftanın her günü, günün her saati hızlı ve güvenli kuryeniz olarak yanınızdayız.
Gece kurye

Kesintisiz olarak verdiğimiz bu hizmetimiz sayesinde, mesai saatleri dışında, kurye hizmetlerimizden rahatlıkla yararlanabilir, gönderilerinizin kısa sürede alıcısına ulaşmasını sağlayabilirsiniz.
İstanbul il sınırları dahilinde, her an, hızlı bir kargo hizmetine ihtiyacınız olduğunda, profesyonel Nöbetçi ekibimizle hizmetinizdeyiz.
Verdiğimiz tüm hizmetler gibi, gece motorlu kurye hizmetimizle de memnuniyetinizi en üst düzeyde sağlamaya çalışmaktayız.
İstanbul’un hızlı ve kesintisiz yaşam tarzına uygun bir şekilde, kişiye saygılı ve özverili bir ekiple, günün her saati, güvenilir kuryeci hizmeti vererek taleplerinizi en iyi şekilde karşılıyor, sadece size özel taşımacılık yapıyoruz.
Motorlu Gönderi ihtiyacınız olduğu an, çağrı merkezimiz üzerinden talebinizi iletmeniz ile gönderi süreciniz başlatıyor, nöbet tutan arkadaşımızı bulunduğunuz konuma yönlendiriyor, çok kıs süre içerisinde tüm sürecin tamamlanmasını sağlıyoruz.
7/24 verdiğimiz hizmetlerden, günün hangi saati olursa olsun, herhangi bir rahatsızlık duymadan yararlanmanızı sağlıyoruz.
GECE KURYE HİZMETİ
Kozmopolit yapısı ile tanınan İstanbul’da birbirinden farklı birçok kişi yaşamakta, yaşayan insan sayısı kadar taleplerinde farklılık görülmektedir.
Nöbetçi ekibimiz, İstanbul’u tanıyan, kişisel hak ve özgürlüklerinize azami saygılı ve güven dolu bir iletişim kurmayı önceliği haline getirmiş profesyonellerden oluşmaktadır.
İstanbul’da tüm ilçelere, tüm mahallelere, her an her dakika yaptığımız taşımacılık işlerinde, sizlerin rahat etmenize önem veriyor, güvenliğinizle ilgili en ufak bir olumsuzluk oluşmasını engelliyoruz.
şehirlerarası kurye bünyesinde verdiğimiz gece kurye hizmetimiz sunduğu birden çok avantajı ile ön plana çıkmakta, gün geçtikçe daha çok tercih edilir olmaktadır. Bu hizmetimizin avantajları:
  • Kesintisiz kargo hizmeti sağlanması,
  • Hızlı ve güvenilir bir anlayışla hizmet verilmesi,
  • Saygılı ve güler yüzlü bir iletişim,
  • %100 müşteri memnuniyeti oluşturulması,
  • Kişiye özel çözümler sunulması ve
  • Uygun fiyatlı bir seçenek olmasıdır.
Ücretlendirmelerde, gönderinizin içeriğine ve teslimat adresine göre fiyatlar değişebilmekte, her zaman müşterilerimizin lehine hesaplama yapılmaktadır.
Üst düzey kalitede, kesintisiz ve güvenilir bir taşıma hizmetine ihtiyacınız olduğu an, nöbetçi ekibimizle hizmetinizdeyiz.
Pek çok bireyin acil ihtiyaçlarını karşılamak üzere Gece Kurye firmamız 7 gün ve 24 saat hizmet vermektedir.
 
Yukarı Alt