Kütüphane İçin Hazırlanan Afiş

Kayıt
16 Mart 2012
Mesaj
8
Tepki
0
Kütüphane için hazırlanması istenilen afiş hocamız tarafından kütüphanedeki kitapların tamamı tek afişde toplanması istenilmiştir kalabalık olduğunun bende farkındayım :)

Bu arada JPG Kalitesini %80'e kadar çektim sizlerin daha hızlı açabilmesi için inşallah faydalı olmuştur ilk defa forumda grafik paylaşımı yapıyorum her türlü eleştrinizi bekliyorum...

şimdiden teşekkürler

 
Kayıt
19 Nisan 2008
Mesaj
1.032
Tepki
67
Kitap altlarında kitap isimleri okunmuyor. Siyah yapsan rengini yazıların daha iyi olur. Yada her kısımda kullandığın rengi kullansan daha iyi olur.
 
Kayıt
6 Temmuz 2010
Mesaj
598
Tepki
17
Bence kitapların altındaki yazar isimleri gereksiz olmuş. İlla olması gerekiyorsa efektler kaldırılıp tek renk verilmeli. İlla olması gerekmiyorsa kaldırılmalı ve kitapların kapakları daha öne gelecek ve kapaktaki yazılar okunacak şekilde (perspektifi düzenlenerek) (sanırım anlatamadım :D: ) düzenlenmeli. Bir de afişin boyutu ne olacak o da önemli. Bunun dışında renkler ve kategoriler gayet güzel görünüyor. Emeğine sağlık.
 
Kayıt
16 Mart 2012
Mesaj
8
Tepki
0
@Demet YILDIZ
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim yazar isimleri gerekli tutuldu mağlesef :) a3 kağıda baskıda yazar isimleri net şekilde okunabiliyordu fakat efektsiz baskıda belki daha iyi olabilirdi ama denemediğim için bir cevap yazamıyorum. ne demek istediğinizi rahatça anlayabildim sorun yok :) baskının zaten a3'e alındığını belirtmiştim...
 
Yukarı Alt