lalezar koleji logolar ve ilanlar

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Kayıt
14 Şubat 2009
Mesaj
3.128
Tepki
45
2 numara diğerlerine nazaran daha estetik
lakin font için alternatifler şart kolay gelsin
 

angela

Üye
Kayıt
6 Ekim 2009
Mesaj
23
Tepki
0
Öncelikle çalışma çok güzel, ellerine sağlık. Lalezar Fars dilinde "gül bahçesi" demektir; yani illaki lale kullanmak zorunda değiliz ama şimdiye kadar gördüğüm bütün çalışmalar gerçekten çok çok güzel.

Ayırca bu bir kolej kurumsal kimliği olduğu için hepsinde kalem kullanılmış, bence daha farklı şeyler düşünebiliriz arkadaşlar; sıralar, tahta, tahta silgisi veya kalemi, okul arması kravatı veya kokartı, gözlük vs. gibi okulu ve dersi anımsatan farklı araçlarları kullanarak çok güzel işler çıkartabilirsiniz, böyle güzel çalışmalar yapıldığına göre eminim farklı düşünerek çok iyi illüstrasyonlar, kolajlar yapıp tamamen kendinize ait şeyler türetebilirsiniz, herkese başarılar dilerim.
 
Kayıt
25 Eylül 2009
Mesaj
95
Tepki
2
tşk ederim. tabiki lalezar adını taşıdığı için lale kullanmak zorunda değilim şuana kadar gördüklerimde bi ben kullanmışım zaten o yüzdende sanırım pek bir zararı olacağını sanmıyorum. kalem konusunda haklısınız ama inanın görsel bulmakta okadar kolay değil daha farklı işler çıkarıcaktım ama aradığım görselleri malesef bulamadım:(
 

Ulgen

Üye
Kayıt
14 Ekim 2009
Mesaj
1
Tepki
0
ilk çalışmada ki logo bende hem 'lale' yi hem de ellerini havaya kaldırmış neşeli çocuklar'ı çağrıştırdı. Bu açıdan çok beğendim. Yarışmada başarılar dilerim...
 

angela

Üye
Kayıt
6 Ekim 2009
Mesaj
23
Tepki
0
Görsel bulmak en basit iştir :) görsel arşivim var ve bedava görsel bulabileceğiniz siteler de biliyorum, site ismi paylaşmak yasak mıdır bilemediğimden eğer istiyorsanız msn adresinizi pm ile gönderin bana görsellerimden gönderebilirim ve site isimleri verebilirim.
 
Yukarı Alt