lezzetdumani.com Yemek Tarifleri

arda5171

Üye
Kayıt
17 Haziran 2011
Mesaj
1
Tepki
0
Site Adresi:www.lezzetdumani.com
Site Tanıtım Yazısı:Lezzet dumanı damak tadınıza hitap eden tüm yerli ve yabancı tariferi içinde bulundururak sizi farklı damak zevkleriyle tanıştırmak istiyor.
türk mutfağının değişik ve yöresel yemeklerini keşfetmek için sizi bekliyor. Lezzetdumanı aynı zamanda sizin için farklı içecekleri ve kokteyller hakkında da bilgi vermeyi hedefliyor.

Site Anahtar Kelimeler:yemek tarifleri,yemek tarifi,yemek tarifler,tarifi
Site Rss Adresi:www.lezzetdumani.com/feed
Kullanıcı Messenger Adresi:y_yanardag@hotmail.com
Hedef Kelimeler:yemek tarifleri,yemek tarifi,yemek tarifler,tarifi
Aldığı Paket:Genel 2
 

sabiano

Üye
Kayıt
17 Ağustos 2007
Mesaj
6
Tepki
0
hayırlı olsun wp seçiminiz çok doğru olmuş ve temanız güzel umarım iyi hitlere ulaşırsınız
 
Kayıt
2 Kasım 2021
Mesaj
4
Tepki
0
Hepimiz her gün, günü her saati interneti ve sosyal medyayı yoğun bir şekilde kullanıyoruz. Okuyoruz, paylaşımlar yapıyoruz, paylaşımları beğeniyoruz ve bu paylaşımları yapanları takip ediyoruz. Peki kaçımız bunları yaparken aynı zamanda çeşitli ödüller de kazanabileceğimizden haberdar? Cevap verelim, çok azımız. Tikmoney Görev Yap Kazan uygulaması da işte tam olarak bu noktada sahneye çıkıyor. Basit görevler yaparak hem eğlenebileceğiniz hem de birçok farklı hediye kazanabileceğiniz bir mobil uygulama. Para harcamaya gerek olmadan, sadece yönergeleri takip ederek sosyal medya üzerinden sayısız hediyeye ulaşma imkanı sağlıyor. Sosyal medyada geçirdiğiniz zamanı kazanca çevirmek adına gayet güzel bir fırsat.

Armağanlara ulaşmak için tek yapmanız gereken Play Store üzerinden Tikmoney uygulamasını indirmek ve kullanmaya başlamak. Üyelik ve uygulamaya geçiş süreci işte bu kadar basit. Tikmoney uygulamasını indirdikten hemen sonra görevlere başlayabilir ve anında hediyelerini kazanabilirsiniz. Uygulamada size verilecek görevler ise çok basit. Her görev yeni bir kazanç kapısı olarak karşınıza çıkıyor. Tamamlamanız gereken görevler arasında çeşitli hesapları beğenmek, takip etmek, web sitelerine üye olmak gibi basit işlemler yer alıyor. Görevleri tamamladıkça puanlarınız artış gösteriyor ve bu puanlarla dilediğiniz hediyeleri seçme şansınız doğuyor. Sadece birkaç dakika ayırarak ciddi miktarda hediye kazanma fırsatına sahip oluyorsunuz. Görevler karşılığında kazanacağınız ödüller de büyük bir çeşitlilik gösteriyor.

Tikmoney indirip görevleri tamamladıktan sonra sosyal medya hesaplarınız için beğeni, takipçi, izlenme kazanma gibi birçok ödüle sahip olabilirsiniz. Görev yapıp Tiktok takipçileri kazanabiliyorsunuz veya görev yapıp Instagram’da beğeni kazanabiliyorsunuz. Böylece kişisel sosyal medya hesaplarınızın gelişmesi ve büyümesi için cebinizden para çıkmadan büyük bir desteğe sahip olabilirsiniz. Elbette Tikmoney uygulamasını indirip görevleri yerine getirdikten sonra kazanacağınız ödüller bunlarla sınırlı değil. Yakın zamanda mağaza ve marketlerde birçok indirim ve alışveriş kuponu kazanma fırsatı da kullanıcıları bekliyor. Güvenilir bir ekibin elinden çıkmış olan bu uygulamayla basit görevler büyük ödüllere dönüşüyor. İnternette geçirdiğiniz zaman sizlere kazanç olarak geri dönüyor. Üstelik, kazanacağınız tüm ödüller anında kullanmaya hazır olarak size iletiliyor. Görev yapıp Tiktok veya Instagram takipçi ve beğenilerinizin anında hesabınızda tanımlanmasını sağlayabiliyorsunuz. Başka hiçbir ekstra işleme gerek yok.

Birçok internet kullanıcısı sosyal medya hesaplarını daha iyi bir noktaya getirebilmek için büyük paralar harcıyor. Tikmoney, kullanıcılarını bu harcamalardan ve zahmetten kurtarıyor. Üstelik bunu tamamlanması çok kolay, kısa sürede bitirilebilen görevlerle yapıyor. Yapacağınız her görev size belli puanlar kazandıracak ve bu puanlar sosyal medya hesaplarınıza takipçi, paylaşımlarınıza ise beğeni ve izlenme olarak geri dönecek. Çok yakın zamanda Tikmoney indirenler büyük market ve mağazalardan alışveriş kuponları ve indirim kodları alma şansına da erişecek. Uygulama herkese açık ve dileyen herkesin kolay bir şekilde kullanabilmesi için tasarlandı. Basit bir indirme ve kayıt işlemi sizlere birçok fırsatın kapılarını aralayacak.

Tikmoney kullanıcılarının yapması gerekenler basit. Sadece görev yap ve Tiktok, Instagram, Facebook beğeni ve takipçileri kazan. İşte bu kadar kolay. Siz de sosyal medyada geçirdiğiniz vakti ödüllendirmek istiyorsanız vakit kaybetmeden Tikmoney'i indirin.

İndirme linki: Tikmoney - Do task earn gifts - Apps on Google Play

Site Adresi: Görev yaparak hediye veya para kazan - TikMoney
 
Kayıt
2 Kasım 2021
Mesaj
4
Tepki
0
Türkiyede gezilecek yüzlerce güzel yerler bulunmaktadır. Nereye gitsem demeden önce bu siteden en güzel yerlerin tanıtımını okuyarak kendinize güzel bir gezi planı hazırlayabilirsiniz. Ayrıca yurtdışı, kamp, oteller ve restorant tanıtımlarına kadar birçok konuya bu siteden ulaşabilirsiniz. Sizlere en iyi yerler detaylı anlatımıyla tavsiye edilmektedir. Gideceğiniz yerin resmide konuda yer aldığı için daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Ayrıca gitmeseniz bile oraların nasıl bir yer olduğunu okuyarak kültürel bilgiye sahip olabilirsiniz. Sizde gezmeyi çok seviyorsanız bu bloğu mutlaka takip etmelisiniz.

Sitede yer alan konulardan örnekler:

İstanbul kamp alanları
İstanbulda gidilmesi gereken kahveciler
Petra antik kenti
Eskişehirde en meşhur lezzet durakları
Osmanlı köyü cumalı kızık

Site Adresi: Gezi ve seyahat – Gezi, tatil, kamp ve eğlence rehberi
 
Kayıt
2 Kasım 2021
Mesaj
4
Tepki
0
What Is A Credit Builder Loan - How To Build Credit

What Do You Need To Build A Credit Builder Loan
First, you must meet the requirements of the lender. Each major credit bureaus has their own set of requirements that must be met before you’re approved for a loan.

Thankfully, the majority of lenders are willing to work with applicants who don’t meet the maximum credit score requirements to guarantee that they will still provide the services that are needed to rebuild your credit. Lenders are very strict about what is credit builder loan eligible, so make sure you know what is required of you before applying.

Second, you want to show details about yourself to each lender that you go to.

This shows them that you are serious about getting a new credit card or credit builder loan. Make sure you obtain a copy of your credit reports from all of the major credit unions before you start applying.

Be Aware Of Your Credit Score And Report
About building a credit builder loan, you should look for information that will show details about why you have poor credit, your payment history with other creditors, any debtors, any outstanding debt that you may owe, and the total amount that you owe. This information will be most helpful in your application process, as it will show the lender what kind of risk you present.

Third, you should be aware that there are some negative things that could affect your ability to get approval for this type of a credit builder loan or credit card. The first thing that lenders will consider is your credit score. Any information that does not improve your FICO score is going to be considered negatively. This means that you cannot qualify for this program if your credit score is less than around 725.

This report will tell you the exact score Experian gives you, along with the exact sentence or sentences on your credit history that may cause a lender to deny you credit. One sentence in particular is called “pay for statement,” which shows that you paid your bills on time for the past few months. If any sentence on your credit report contains this sentence, the lender will deem it unfavorable and not want to give you any money.

What Is A Payment For Statement
What is a payment for statement is also known as “pay for rent” sentence. This is usually one of the biggest negatives that shows up on credit reports. It states that you rent an apartment for about a year and in the end, you did not pay rent. This sentence can hurt your credit score because if you do not make payments on time for one year, then this sentence will show up on your credit history for another three years.

Last Six Month Is Crucial
The last sentence that you need to be aware of is “last six months.” This is another negative detail that will show up on your credit history. This means that you have been continuously late on your payments for the past six months, which will immediately decrease your credit score. If you do not fix this problem before getting the loan, it is very possible that you will not be able to obtain any type of financing from any lender that you apply to.

On credit builder loan you always want to avoid negative sentences that show up on your credit reports. Instead, focus on the positive credit information that you have already reported on the past six months. Avoid using words such as “on time”, which shows your commitment to keeping your monthly payments current. It is also best to avoid using words like “paid”, which could possibly leave the impression that you never paid your bills. Always make sure to read the fine print of any lending agreement before you sign it.

How To Build Credit - Upcrease Your Credit Score
 
Kayıt
2 Kasım 2021
Mesaj
4
Tepki
0
Su arıtma sistemleri ise size ulaşan şebeke suyunun içindeki görünür ve görünmez olan mikroorganizmaları, katı parçacıkları ve zararlı her türlü kimyasal maddeyi eleyip kaynağı güvenle içebileceğiniz bir hale getirir.

Konut, fabrika, endüstriyel tesisler ve sosyal tesislerde yani insanın olduğu her yerde ihtiyaç duyulan içme ve kullanma amaçlı su hazırlanmasını sağlayan su arıtma sistemlerinin kullanımı gün geçtikçe yaygınlaşmaktadır.

Ters Ozmos su arıtma sistemi, filtreleme sırasında basınç uygulama yöntemi ile küçük partiküllerin ve ağır metallerin ayrıştırılması işlemini uygulamaktadır.

Ters ozmoz sistemi arıtma sonrasında kullanılmaya ihtiyaç duyulan, özellikle sanayi sektörlerinde cihazlara uygun su kullanımı için tercih edilir.

Su yumuşatma cihazı suyun kireç oranını düşürür, boru hatlarındaki kireç kaynaklı sorunların oluşmasını engeller.

Çözümlerimiz
Kuyu Suyu Arıtma
Şebeke Suyu Arıtma
İçme Suyu Arıtma
Havuz Suyu Arıtma Sistemi
Deniz Suyu Arıtma Sistemi
Yağmur Suyu Arıtma
Ekipman & Yedek Parça
Ters Ozmos (Reverse Osmosis)
Su Arıtma Bakımı
Su Yumuşatma Cihazı
Endüstriyel Su Arıtma Sistemi
Konteyner Tipi Su Arıtma
Degazör Su Arıtma Sistemi
Ultrafiltrasyon Sistemi
Su Arıtma Cihazı
Sanayi Tipi Su Arıtma Cihazı
Kimyasal Dozaj Pompaları
Ultraviyole Cihazı
Otomatik Klorlama Cihazı
Antiskalant
Saf Su Arıtma Sistemi
Deiyonize Su Arıtma Sistemi
Ev Tipi Su Arıtma
Arıtmalı Su Sebili
Tezgah Altı Arıtma Cihazları
Ticari Su Arıtma Cihazı
 

vortex1

Üye
Kayıt
24 Kasım 2021
Mesaj
22
Tepki
0

Genç Host Bilişim Hizmetleri DEV Hizmet Sunuyor!

Her zaman ucuz her zaman kaliteli! Gençlere tam destek! Peki ya kimdir bu GENÇ HOST? Genç Host bilişim hizmetleri 2020 yılında genç girişimciler tarafından kurulan bir şahıs firmasıdır! 1.500'den fazla müşteri ve 2.000'den fazla hizmete ev sahipliği yapıyor!
Genç host, her zaman gençlerin bütçelerini düşünerek yıllardır fiyat performans hizmetleri veriyor! Bu zor ülke ekonomi şartlarında dolar, euro vb döviz kurları fark etmeksizin, gençler için elini taşın altına koyarak az kar marjları ile hepsine göğüs geriyor! Firmamızda tüm hizmetler fiyat ve performans ürünleridir! Eğer almak istediğiniz hizmetlerin fiyatları fazla geliyor ve bütçenizi aşıyor ise, size özel ödeme planları taksitlendirmeler ve özel indirimler sağlanıyor! Eğer almak istediğiniz hizmetlerin performansları az geliyor yetmiyor ise, ücretsiz performans yükseltmeleri yapılıyor ve her zaman memnuniyet garantisi sunuyor!
.COM Domain 1 Yıllık 35₺ En Ucuz .com Domain Hizmeti! Satın Alma Linki: genchost.com/alan-adi
Genç host bilişim hizmetleri Realtime Register ile resmi olarak bayilik sözleşmesi yapmıştır. İmzalı ve kaşeli belgeler ile Realtime Register b.v. tarafından alan adı (domain) bayiliği onayı alınarak tarafımıza özel fiyatlar ile domain yönetim bayi paneli verilmiştir! Tüm domain tescil işlemleri bu panel üzerinden yapılmaktadır! Domainler usulsüz yöntemler ile alınmaz! Domainlerin patlama erişime kesilme düşme durumları söz konusu bile değildir! Malum firmalar gibi mağduriyetler yaşanmaz! Tüm işlemler tek bir panelden ilerler ve kayıt altına alınır.

ÜCRETSİZ ALAN ADLARI
GLOBAL Genel İçerik (Content) veya İletişim (Contact):

Genel içerik veya iletişim siteniz için kullanabileceğiniz alan adı.
CON.TC www.siteadi.con.tc
Sanayi Şirketleri:
Sanayi sektöründeki faaliyetleriniz için kullanabileceğiniz alan adı.
SAN.TC www.siteadi.san.tc
Ticaret Şirketleri:
Ticaret sektöründeki faaliyetleriniz için kullanabileceğiniz alan adı.
TIC.TC www.siteadi.tic.tc
Hizmet Sektörü:
Hizmet sektöründeki faaliyetleriniz için kullanabileceğiniz alan adı.
HIZ.TC www.siteadi.hiz.tc
Bilişim Sektörü:
Bilişim ve bilgisayar sektöründeki faaliyetleriniz için kullanabileceğiniz alan adı.
BIL.TC www.siteadi.bil.tc
Birlik ve Topluluklar:
Birlik, dernek, kulüp ve topluluk gibi faaliyetleriniz için kullanabileceğiniz alan adı.
BIR.TC www.siteadi.bir.tc
Program ve Programlama:
Program (uygulama) ve programlama alanındaki siteniz için kullanabileceğiniz alan adı.
PRG.TC www.siteadi.prg.tc
3Boyut ve Grafik:
3Boyutlu tasarım ve grafik alanındaki siteniz için kullanabileceğiniz alan adı.
3B.TC 3D.TC www.siteadi.3d.tc
Blog ve Etkileşim:
Blog ve etkileşim siteniz için kullanabileceğiniz alan adı.
BLOGU.TC BLOGU.TV www.siteadi.blogu.tv
Forum ve Soru/Cevap:
Forum ve soru/cevap siteniz için kullanabileceğiniz alan adı.
FORUMU.TC FORUMU.TV www.siteadi.forumu.tv
Genel İçerikli Siteler:
Siteniz için kullanabileceğiniz alan adı.
SITESI.TC SITESI.TV www.siteadi.sitesi.tv

  • DOMAIN Kayıt ve Yenileme Hemen kaydedin ve sürekli kullanın. 15 Farklı Uzantı Seçeneği
  • DOMAIN DNS Kaydı Kendi sunucunuzdan yayın yapın. NameServer Tanımlama Hizmeti
  • DOMAIN Yönlendirme Mevcut sitenizden yayın yapın. İçerik Yönlendirme Hizmeti

Hizmetlerimizden faydalanabilmeniz için genchost.com a üye olmanız gerekmektedir. Üyelik ücretsizdir. Sınırsız Ücretsiz Alan Adı Kaydı Yapabilirsiniz! Kanunlara aykırı ve etik olmayan içeriklere izin verilmez. Tespiti halinde (uyarısız) kapatılır. Ücretsiz Domainler Site.ac Üzerinden Bayilik Alınarak Sağlanmaktadır!
Gençlere Özel Kampanyalar ve Popüler Hizmetlerimiz;
Whm Bayi (Reseller) Hosting - Sınırsız Site Barındırma! Bu Hizmet ile Sınırsız cPanel Hosting Açabilirsiniz Satış Yapabilirsiniz! Kendi Logonuzu Koyabilirsiniz Özel NS Yapabilirsiniz, Dahada İleri Giderek Hosting Firması Kurabilirsiniz, Sınırsız cPanel Hostingler ile Hizmet Verebilirsiniz! Firma Kurulumu İçin Firmamız ile İletişime Geçebilirsiniz! Size Özel Bayilikler ile Alt Firmamız Olarak, Hiç Bir Kurumsal Evraklara İhtiyaç Duymadan, Hosting Firması Sahibi Olabilirsiniz.

Sınırsız Reseller
  • Ölçülmeyen Disk Alanı
  • Limitsiz Aylık Trafik
  • Limitsiz Site Barındırma
  • Limitsiz Alt Özellikler
  • Hızlı Kurulum
  • WHM Panel
  • Linux - cPanel
  • LiteSpeed - Cloudlinux
  • %100 Cpu İzni

Fiyat Bilgisi: Aylık/100₺ - Yıllık/1.000₺(500₺)
Satın Alma Linki: genchost.com/siparis/hosting/104

.COM Domain ve .STORE Domain + Sınırsız cPanel Hosting Full Paket
Bu Paket Özenle Hazırlandı ve İçi Dolu Dolu! Neler Var?
  • 1 Yıllık .COM Domain
  • 1 Yıllık .STORE Domain
  • Sınırsız cPanel Hosting
Domaine İhtiyacınız Var ise Otomatik Hostinge İhtiyaç Duyulur! Bu Pakette .COM Aldığınız Zaman Yanında Hosting Otomatik Olarak Sınırsız Şekilde Gelir. Aldığınız .COM Yanında .STORE Otomatik Hediye Olarak Gelir Bir Taşta İki Kuş Yakalarsınız! Pardon Üç! Hostingide Sayar isek, Çılgın Üçlü Paketimiz Projeleriniz İçin Gerekli Her Şeyi Fazlası ile Veriyor!

DOMAİN + HOSTİNG
.COM + .STORE HEDİYE
  • 1 Hosting
  • Sınırsız DİSK ALANI
  • Sınırsız MySQL®
  • Aylık Trafik Limitsiz
  • %100 CPU Kullanım
  • Sınırsız mail hesabı
  • Sınırsız Veritabanı
  • Tek Tıkla Kurulum
  • 7/24 Teknik Destek
  • %99 Uptime Garantisi
  • PHP 5.5-7.4
  • Multi PHP Desteği
  • Anti DDos Koruma
  • Otomatik Shell Temizleme
  • CageFS
  • Almanya Lokasyon
  • Anında Kurulum ve Aktivasyon
  • Ücretsiz SSL Sertifikası!
Fiyat Bilgisi: Yıllık/100₺(50₺)
Satın Alma Linki: genchost.com/siparis/hosting/106

Sınırsız SSD Hosting Hizmeti! Limitlere Takılmayın!
Büyük Veriler ile Dolu Siteniz Var ise Bu Siteyi Limitlere Takılmadan Bu Hizmette Barındırabilirsiniz. Siteniz Üzerinde Çok Fazla Kurumsal E-Posta İhtiyacınız Var ise info@site.com Gibi Bu Hizmette Sınırsız E-Posta Hesabı Açabilir ve Yönetebilirsiniz.
Hiç Bir Limit Yok İster 100 Kurumsal E-Posta Açın İster 100.000 İsterseniz Sonsuz, cPanel Hostinginizde ∞ Bu Şekilde E-Posta Açma Limiti Sonsuzluk İbaresi ile Gösterilir. Sub Domainler'de Limit Yok! demo1.site.com Şeklinde Bir Çok Yazılımı Alt Etki Alanı ile Açmak İsterseniz Sonsuza Kadar Sub Domain Üretebilirsiniz! cPanel Hostinginizde ∞ Bu Şekilde Gözükür!
Tüm Özellikler Sonsuz Peki cPanel Disk Alanı 500GB Veri ile Dolar ise Nolur? Size Sonsuz Disk Alanı Garantisi Verdiğimiz İçin Sürekli Disk Alanlarınız Dolmaya Yaklaştıkça Sistem Tarafından Tespit Edilir Otomatik Haberiniz Bile Olmadan Sürekli Disk ve Performans Yükseltmeleri Ücretsiz Olarak Yapılır.

SINIRSIZ SSD Hosting
  • FULL SINIRSIZ
  • 1 Domain İçin Geçerlidir!
  • Sınırsız DİSK ALANI
  • Sınırsız MySQL®
  • Aylık Trafik Limitsiz
  • %100 CPU Kullanım
  • Sınırsız mail hesabı
  • Sınırsız Veritabanı
  • Tek Tıkla Kurulum
  • 7/24 Teknik Destek
  • %99 Uptime Garantisi
  • PHP 5.5-7.4
  • Multi PHP Desteği
  • Anti DDos Koruma
  • Otomatik Shell Temizleme
  • CageFS
  • Almanya - Türkiye Lokasyon
  • Anında Kurulum ve Aktivasyon
Fiyat Bilgisi: Aylık/10₺ - Yıllık/100₺(50₺)
Satın Alma Linki: genchost.com/siparis/hosting/105

ÖDEME YÖNTEMLERİ
(Ödeme Yöntemleri Online Ödeme PayTR, Havale, EFT, FAST, Papara, İninal, Genç Ödeme, Tek Seferlik Ödeme, Ödemeni Kendin Belirle) (Genç Ödeme Yöntemi Nedir?: Gençler İçin Firmamızda Oluşturulan Hiç Bir Yerde Görünmemiş Özel Özgün Ödeme Yöntemidir! Bu Ödeme Yönteminin Asıl Amacı Gençlerin Cebinden Tek Seferde Örnek Olarak 500₺ Çıkmaması Bunun İçin Geliştirdiğimiz Özel Ödeme Yöntemi Şu Şekildedir;
Ödenmesi Gereken Ana Para İkiye Bölünerek Ayrı Ayrı Faturalar Oluşur.
İlk Fatura Ödendiği Zaman İlgili Hizmet Aktif Olur ve 1 Ay Boyunca Yarı Fiyatına O Hizmet Sorunsuz Kullanılabilir Hale Gelir.
İkinci Fatura ise İlk Ödeme Yapılan Tarihin Aynı Günün 1 Ay Sonrası Tahsis Edilir. Bu Süre Zarfında Müşteri Esnek Ödeme Yaparak Manuel Bir Taksit İmkanına Sahip Olur.
Not: İkinci Fatura Belirtilen Tarihde Ödenmez ise Alınan Hizmet Otomatik İptal Olur! Gençlerin Ödeme Zorluklarını Kolay Hale Getireceğiz! İkinci Fatura Miktarında Ödeme Zorluğu Çeken Müşteriler Yine Yönetim Ekibimizden Onay Alarak Bölebilir. Örnek: 500₺ Toplam Hizmet Ücreti İki Fatura 250₺-250₺ İlk 250₺ Tahsis Edildi! İkinci Ay Ödenmesi Gereken 250₺ Ödeme Zorluğu Çekildiği Belirtildi 250₺ Bu Sefer İlk Bölünme Gibi Tekrardan 125₺-125₺ Bu Şekilde İkiye Bölünebilir.
Tek Seferlik Ödeme Sistemi: Bu Sistemde Verilecek Hizmet İçin Tek Seferlik Ödeme İçin Müşteriden Fiyat Teklifleri Alınarak Orta Yol Bulunur.
Ödeme Onaylandığı Zaman Hizmetin Açık Kalması İçin Gereken Tüm Ödemeler Firma Tarafından Karşılanır ve Müşteriden Bir Daha Hiç Bir Ödeme Talep Edilmez!
Ödemeni Kendin Belirle Yöntemi: Bu Yöntem Müşterinin Günlük, Haftalık, 3-6-12-24 Aylık, 2,5,10 Yıllık, Hizmet İstediği Zaman Talep Edilen Süreye Göre Verilir.
Tamamen İlgili Hizmetin Fiyatını, Süresini, Miktarını Yönetim Onayı ile Ortak Noktada Buluşarak Siz Belirlersiniz.

Firma Bilgileri
--------------------
Ticaret Unvanı: GENÇ HOST BİLİŞİM HİZMETLERİ
Sorumlu Kişi: Ömer Can ÖZDOĞANCI
Vergi Dairesi: KAYMAKKAPI V.D
Vergi Numarası: 6840146707
Yer Sağlayıcı Belgesi: ÖMER CAN ÖZDOĞANCI
Müşteri Hizmetleri İletişim: +90 (850) 305 85 36
7/24 Aktif! 🪀 Canlı Destek ve WhatsApp İletişim Hattı
Yetkili İletişim
: +90 (541) 788 54 32
 
Yukarı Alt