Lightning S1 Helikopter Tasarımım

sinan3d

Üye
Kayıt
18 Haziran 2012
Mesaj
30
Tepki
3
Lightning S1 Helikopter tasarımımı paylaşıyorum,daha önceki tank tasarımımdan sonra saldırı helikopteri tasarlamak istedim,kokpiti de tasarladım,yapımında blueprint vs. kullanmadım,özgün bir tasarımdır,3ds max i açıp kendi zevkime göre hayal gücüm ile tasarlayıp modelledim.
İsim olarak Lighning S1`i uygun buldum.Yarışma için tasarım yapmak istiyorum ancak bu aralar bildiğim herhangi bir yarışma yok.
Helikopterim hakkında:
2 kişilik saldırı helikopteridir,üzerinde 4 adet aim 9 Sidewinder,8 adet AGM 114 Hellfire,40 adet Hydra roket ve 20mm top`da modelledim,mühimmat için biraz araştırma yaptım,tasarımı sonradan daha fazla mühimmat alacak ve güçlendirilebilecek şekilde tasarladım,en küçük vidadan en büyük parçasına kadar tek tek modelledim,bunlar için texture vs.(tercihen)kullanmadım,gövde kaplamasını photoshopta hazırladım,polygon yönünden zengin bir çalışma oldu,renderleri Keyshot`ta aldım,kokpit renderi 1.30 saat,diğer renderler ortalama 15-25 dk sürdü,renderler üzerinde oynama yapmadım,sadece photoshop`da çerçeve ve logomu ekledim.

Not:Arka rotor yerine farklı bir sistem denedim.













 

Emre DEMİRCİ

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
7 Eylül 2012
Mesaj
647
Tepki
89
Emeğinize sağlık etkileyici bir helikopter meydana gelmiş :=) devamının gelmesi dileğiyle iyi forumlar..
 

sinan3d

Üye
Kayıt
18 Haziran 2012
Mesaj
30
Tepki
3
@Emre DEMİRCİ
Teşekkür ederim bir render denemesi daha ekliyorum
 
Yukarı Alt