LOGO & BANNER & GİF ANİMASYON & AVATAR vb. Çalışmalarım....

Superturkishman

Emprime
Kayıt
24 Ağustos 2007
Mesaj
580
Tepki
5
elinize emeğinize sağlık arkadaşım konunun uzmanı olmadıgım için bişi diemiorum lakin gözüme hoş geldi çalışmalarınız
 

adobegirl

Üye
Kayıt
12 Şubat 2008
Mesaj
92
Tepki
2
özellikle gif çalışmaların harika. acaba gifleri nasıl yaptıgını ders olarak verebilirmisiniz
 

Fatih Çelikhan

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
18 Aralık 2007
Mesaj
373
Tepki
4
bütün çalışmalar baya bi emek sarf edilerek yapılmış.

ben gördüğüm eksiklikleri dile getirmek isterim. zira eleştiri olmazzsa biz insanlar doğruyu asla bulamayız.

öncelikle tüm çalışmalar gayet iyi ama bir iki ufak noktaya dikkat çekmem gerek özellikle de birisi çok ama çok önemli:

işlerinizde kullandığınız türk bayrağı çalışmalarında lütfen ay ve yıldızın nizami ölçülerde olmasına dikkat ediniz. zira buradaki çalışmaların hiç birisinde (copy-paste yöhtemi ile yapıldığı için) buna dikkat edilmemiş.

kullandığınız clip artlar (meseal mikroskop) bir çok çalışmada tekrar edilmiş bu bence sakıncalı bir durum. ve bu clipleri kullanırken oldukça dikkatli olmamız gerekmektedir zira lisanslı bir ürün olabilir dolayısı ile müşteriniz kötü bir süprizle karşılaşabilir.

son olarak çalışmalarda çok aşırı renk cümbüşü ve efekt var. yani bir efekt uygulamak işi güzelleştirecek diye bir kural yoktur. aksine bazen ters etki bırakabilir. sadelik işi bilmediğiniz anlamına gelmez. genel kanı olrak öğrendiğiniz efektlerin uygulamasını lütfen işin özüne kurguladığınız senaryoya göre kullanın derim.

kolay gelsin
 

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
öncelikle gerçekten çoook güzel çalışmalar...eline ve emeğine sağlık ama bir iki yorum yapmadan geçemeyeceğim... adobe'nin dediği gibi çok efekt kullanmak işleri kargaşa içine sokuyor...şahsen bende aynı şeyleri yapıyorum:D nese sonuçta güzel çalışmalar...;);)
 

emrem

Üye
Kayıt
15 Şubat 2008
Mesaj
3
Tepki
0
öncelikle çalışmaların hoş olmuş, ellerine sağlık fakat bence kabartmalarına ve tasarımlarına biraz daha özenmen gerekiyor..Çünkü yazılar çoğunda okunmuyor bence..

yinede eline sağlık..başarılar
 

Biyolog

Üye
Kayıt
6 Şubat 2008
Mesaj
61
Tepki
4
Kendi çalışmalarım için hazırladığım 270 Adet PSD & JPEG Formatında BAYRAK (Ay Yıldız) Zipli olarak ektedir... Photosshopta vb kullanabileceğiniz PSD formatında olan AY YILDIZLARI (Her birinde 30 adet var) Layerden seçip kullanmak istediğiniz resim veya Banner vb. şeylere aktarabilirsiniz... Aktardıktan sonra ebadı ( image size) ile oynayarak istediğiniz büyüklükte ihtiyacınıza uygun şekilde düzenleyebilirsiniz... Ay yıldızlar ilk resimdeki ebattatdır.. Diğerlerini fazla yer kaplamasın diye görünümünü küçülttüm ...







NOT: Eleştiride bulunan arkadaşlara da , beğenen arkadaşlara da teşekkürler... Neticede bir amatörüm.. Dolayısı ile eksiğim çok... Eleştirilerinizde beğenileriniz de baş göz üstüne... Teşekkürler... Forumdan istifade ediyorum . Tüm emeği geçenlere de ayrıca teşekkür..
 
Yukarı Alt