Logo Tasarım Öğrenin ve Freelancer Olarak Para Kazanın

Kayıt
8 Mayıs 2020
Mesaj
1
Tepki
0
https://www.udemy.com/course/corel-draw-logo-tasarm-tekniklerini-ogrenin-ve-para-kazanin/



Arkadaşlar eviniz de bilgisayar varsa tebrikler artık para kazanabilirsiniz :) KURS TAMAMİYLE BANA AİTTİR.Bu nedenle eğer takıldığınız bir sorun olursa seve seve sizlere yardımcı olabilirim.Bu zor zamanlarda hepimizin evde çalışıp para kazanmaya ihtiyacı var.O yüzden böyle bir ders yayınladım yardım amacıyla.Ben şuan aktif olarak 8 yıldır bu işle uğraşıyorum ve gelirim bi hayli yüksek bir logoyu 400 tlden satıyorsunuz ve o logo bu derste öğrettiklerim sayesinde 2 saatinizi almıyor tasarlaması.Ben şuan günde 1 iş alıyorum.Derste nasıl iş aldığım da var.Ben bu işi tam zamanlı yapıyorum bu arada.

Bu kurs ile profesyonel olarak logo tasarım yapmayı öğreneceksiniz.Bir çok farklı programla öğrettiğimiz teknikleri logo tasarlamak için kullanabilirsiniz.Biz corel draw programı ile gösterdik bunun sebebi ise baskı platformlarında(matbaa vs.) corel draw programının tercih edilmesi.Sizde işinizden sıkılmış olabilir veya sabah kalkmaktan bıkmış olabilirsiniz.Ayrı olarak ek kazanç arayışında olabilirsiniz.Bunları kendinize söylüyorsanız bu kurs tam sizin için diyebiliriz.Logo tasarlayarak evinizden internet ile müşterilerinizle iletişim kurabilir ve para kazanabilirsiniz.Bu sayede rahat bir yaşamın kapılarını aralayabilirsiniz.Ben freelancer olarak evimden başladım sadece logo tasarlayarak ve şuan tasarım ofisi sahibiyim bunu siz neden yapamayasınız.Kursumuzun içeriğinde gerçek bir müşteri ile olan logo tasarım sürecini,logo tasarlarken nelere dikkat etmemiz gerektiğini ve logonun müşteri beğenisine sunulurken nasıl süsleneceğini ayrı olarak logo çeşitlerini işledik.Eğlenceli bir kurs oldu.Unutmayın hayallerinize ulaşmak sizin elinizde.Belki öğrenci belkide işinden sıkılmış biri olabilirsiniz.Sevdiğiniz işi yapmanın şimdi tam zamanı,Yarını bekleme şimdi harekete geç ve öğrenmeye başla!

Not:Müşteri bulma konusunda zorluk çekersen benimle iletişime geçebilirsin.


Öğrenecekleriniz
Logo Tasarımının detayları ve püf noktalarını öğrenecek
Logo uygulamaları ile pratikleşecek.
Logo tasarım sürecini öğrenecek.
Müşterinin tam olarak ne istediğini kavrayacak.
Logo breifi incelemesini öğrenecek.
Farklı tarzlarda logo yapmayı öğrenecek.
Logonun ne olduğunu ve çeşitlerini öğrenecek.
İnternetten logo tasarlayarak para kazanabilecek.
https://www.udemy.com/course/corel-draw-logo-tasarm-tekniklerini-ogrenin-ve-para-kazanin/
 

perfection

Üye
Kayıt
12 Ekim 2021
Mesaj
14
Tepki
0
Logo tasarımı yapmak, internetten para kazanmak için oldukça mantıklı bir adım gerçekten. Biraz olsun yeteneğiniz varsa bu yeteneğin üstüne gitmenizi ve bir şekilde gelir elde etmeye çalışmanızı tavsiye ederim. Siz de oldukça iyi bir şekilde açıklamışsınız zaten her şeyi.

Ancak internetten para kazanmak istiyorsanız logo tasarımı dışında yapabileceğiniz birkaç şey daha var. Makale yazabilir, blog oluşturabilir, ödül uygulamalarını kullanabilir, anket doldurabilir, reklam izleyebilir ve al sat yaparak para kazanabilirsiniz. 2021'de İnternetten Para Kazanma - Kolay 22 Yol - Blog Açmak rehberinde bu bahsettiklerim ve çok daha fazlası ele alınmış. Bir göz atabilirsiniz. Bu ve bunun gibi pek çok rehberi internette bulabilirsiniz, gözüme en dolusu bu geldiği için bunu paylaşmak istedim.
 
Yukarı Alt