Logo Tasarımı Yapacak Amele Aranıyor‏

asayki

Üye
Tepki
0
Artık Grafik Tasarım Sanatçılarına İş Teklifleri Bu Şekilde Geliyor, Ne Acı...

turhan onde

turhan@turkuazsaglik.com.tr

www.turkuazsaglik.com.tr

02124286848

Grafik Tasarim Hizmetleri

Merhaba Adnan Bey, Turkuaz Saglik, medikal sektörde faaliyet gösteren ülkemizin önemli üreticilerinden birisidir. Firmamiz hakkinda www.turkuazsaglik.com.tr sitemizden daha detayli bilgi alabilirsiniz. Firmamizin, kayganlastirici jel (internetten benzer ürünlerin logo ve grafik çalismalarina bakmak isterseniz lubricant gel olarak geçer), antibakteriyel jel, masaj yaglari gibi ürünlerimizi kapsayan ürün grubumuzda Joy Drops markamizin logosu ile ilgili bir çalisma yapmak istiyoruz. Su andaki düsüncem sadece logo çalismasi fakat hemen arkasindan kurumsal kimlik çalismasi yapmayi da planliyorum. Bu çalismayi freelance grafikerlere yaptirma düsüncesindeyim böylece çok daha farkli kafalardan çikan fikirleri görebilecegimi düsünüyorum. Yaptiracagim is bir nevi yarisma formatinda olacak, bu maili su anda yurt içi ve disindan ulasabildigim bütün freelance grafikerlere gönderiyorum. Ilkönce bütün katilacak grafikerlerden bu is için fiyat teklifi istiyorum. Yapilan teklifler arasindan uygun bulduklarima yarismaya dahil olduklari ve konu ile ilgili çalisabileceklerini bildirecegim. Ve yarismayi kazanana yapmis oldugu teklifteki bedeli hemen ödeyecegim. Bu formatta bir isle ilgileniyorsaniz lütfen bana fiyat teklifinizi gönderiniz. Saygilarimla, Turhan ÖNDE Tel: +90 212 4286848 Fax: +90 212 4286853 Web: http://www.turkuazsaglik.com.tr/

ADNAN SAYKI

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Tepki
141
böyle uyanık firmalar çoğaldı, ben onlara kusura bakmayın ben yarışmacı değilim diyorum ve kesinlikle
iş başlangıcı ücreti almadan iş yapmıyorum

fizy45

Üye
Tepki
0
@ONDESİNG

tutsa ne olurki bu düşünce tarzı emeğini 5/1 fiyatına kapma fırsatçılığıdır...

Yukarı Alt