Logotasarimi.pro | Arayüz Tasarımı

Kayıt
28 Temmuz 2011
Mesaj
279
Tepki
6


Merhaba, arkadaşlar sitenin grafik ve web tasarımı kodlaması dahil herşeyi bana aittir.Yaklaşık 1-2 haftada tamamlandı. eksikler,hatalar yada tavsiyeleriniz lütfen buyurun.

Diğer Sayfalar: www.logotasarimi.pro
 

ByJaguar

Üye
Kayıt
13 Mayıs 2012
Mesaj
1
Tepki
0
İlk öncelikle şunu söylemek isterim ki tasarım sade ve hoş. Aşağıda "iyi bir logo" şöyle şöyle olmalı demişsin ancak üst sağ da bulunan kendi logon gerçekten kötü. Kullanıcılara iyi bir logonun oluşumu için bir kaç fikir verilmiş ama sitenin kendi logosu çökmüş durumda. Bu şekilde ben seni ciddiye almam en azından kendi adıma söylüyorum :) Slider da bulunan logo tasarım resmini kendi logon olarak kullanırsan daha iyi durabilir gibi :)

Duyurular yazısını sol tarafa animasyonlu kısmı da sağ tarafa alırsan daha iyi olur. Sosyal ikonlara tıkladıktan sonra yeni sekmede açılması çok önemli onu da ihmal etme :) <a target="_blank" href="#">ICON</a>

Sizi arayalım'a tıkladıktan sonra açılan pop-up'ta ki hatalar :)

1- Kapat ikonunun background'ı beyaz olduğu için sanki altta kalmış gibi gözüküyor background siyah resim beyaz olursa daha iyi olur.
2- input'larda ki borderler sanırım padding değerinden olsa gerek alt tarafında bozukluk var.
3- Siparişi gönder'e tıkladıktan sonra alanların doldurulması gerektiğiyle ilgili en altta mesaj veriyor ve yanda + aşağıda scroll oluşuyor. Bunun çözümü de ya genel pencere boyutunu büyüteceksin ya da inputları küçülteceksin :)

Saygılarımla...
 
Kayıt
28 Temmuz 2011
Mesaj
279
Tepki
6
İlginiz için teşekkür ederim.
Tahmin edersiniz kişinin kendine logo,site kurumsal yapması normalden daha zor olabiliyor.Hele ki benim için işkence halini alıyor.
Biraz aceleye gelmiş bir tasarım üzerinden geçilmesi gerekiyor uyarılar doğrultusunda.
İyi çalışmalar.
 
Yukarı Alt