Logotasarimi.pro | Arayüz Tasarımı

Emre ÇETİNER

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
23 Eylül 2012
Mesaj
483
Tepki
17
Biraz aceleye gelmiş bir tasarım gibi gözüküyor üstünde durulursa daha iyi olacaktır.
 
Kayıt
28 Temmuz 2011
Mesaj
279
Tepki
6
@Emre ÇETİNER

İlginiz ve yorumunuz için teşekkür ederim Emre Bey.
Vakit buldukça geliştirmeye çalışıyorum.
 

b3krkdk

Üye
Kayıt
25 Aralık 2010
Mesaj
403
Tepki
91
Hasan bey, tasarımınız sade ve şık olmakla birlikte tasarım açısında da, kodlama açısından da, kullanılabilirlik açısından da irili ufaklı sorunları var.

İlk fark ettiğim sıkıntı ise firefox ile açılınca siteniz slider da sıkıntı ortaya çıkıyor. Kodlamanızı bütün tarayıcılara uygun bir şekilde yapmanız daha sağlıklı olacaktır.

Kullanılabilirlik ile ilgili küçük bir test yaptırmanız nelerin eksik olduğu ile ilgili size çok çok daha net olarak bilgi verecektir. En basit örneği ile hitap alanınız olan biz Türk insanları soldan sağa okumaya gözü alışmış insanlarız sizin yazılarınızın sağa dayalı olması bizleri yoracaktır bir yerden sonra sola dayalı olması kullanılabilirlik açısından uygun olacaktır tasarım için bu yorumu yapmıyorum yanlış anlaşılmasın.

Geliştirilebilir bir çalışma ve geliştirilirse eğer güzel bir çalışma olacaktır. SAYGILAR...
 
Kayıt
28 Temmuz 2011
Mesaj
279
Tepki
6
Şükrü bey teşekkür ederim yorumlarınız için.

b3krkdk, tarayıcı yönünden sıkıntıların çoğunu zamanla aştığımı görüyorum ama haklısınız malesef birkaç hata var.
kodlamamı savunmak için söylemiyorum fakat günümüzde tarayıcı uyuşmazlığı hazır sistemler ve premium üst düzey kodlamalar hariç neredeyse her sitede var.bunu minimuma indirmek biraz zaman gerektiriyor malesef o da şuan için bende yok :(

Sağa yaslı yazılar hakkında söylediğiniz doğdu fakat sitede fazla yazı olmadığı için böyle birşeye başvurdum.açıkçası birçok sitem klasik dizayna sahip olduğu için bunda birşeyleri koparmak istedim.Sanırım tutmadı buda :)
teşekkürler ederim ilginiz için.
 
Yukarı Alt