M.M. Günlük v1.0 [Güncel]

Kayıt
13 Ekim 2012
Mesaj
52
Tepki
1
Programın Adı: M.M. Günlük
Version: 1.0
Coder: M.M. Software
Grafikler: WeXz Designers
Katkısı bulunanlar: Nuclear Soft., Nokta, SoloCellat
Programın amacı: M.M. Günlük v1.0 ücretsiz olup günlük tutmanızı ve bu günlük kayıtlarınızı en güvenli şekilde bilgisayarınızda saklamanızı sağlar. Günlük kayıtlarınız kesinlikle sizden başkası tarafından okunamaz, şifreniz size özeldir ve unutmanız durumunda güvenlik açısından bizlerden özel şifreyi isteyebilirsiniz. Karışık bir algoritmayla şifrelenmiştir ve sizden başkasının okuması imkansızdır. Günlük kaydınızı dışa aktarabilir, silebilir veya düzenleyip eklemeler yapabilirsiniz. Programda güncelleme özelliği ve güncelleme kontrol özelliği bulunmaktadır. Online chat sohbet bölümü ve online duyuru bölümü mevcuttur. Programı kullanmaya başlayınca memnun kalacağınızın garantisini veriyoruz, kendiniz anlayacaksınız kullanınca :clap2:
Kullanıcı kaydı yapabilmek için "noktayazilim.tr@hotmail.com" adresinden özel şifrenizi almanız gerekmektedir!!!​


Rar Şifresi: noktayazilim.org



 
Kayıt
13 Ekim 2012
Mesaj
52
Tepki
1
@Erkan Nehir

Kullanıcı adınızı ve şifrenizi siz belirliyorsunuz ancak bu bilgileri kaydedebilmek için benim belirlediğim bir şifre var onu yazmanız gerekiyor, kullanıcı güvenliği açısından böyle birşey düşündüm isterseniz özelden ulaştırabilirim özel şifreyi sizlere.

Özel şifre isteyene özel mesajla ulaştırabilirim ;)
 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
@mm software
Yok sağolun. Kendi özel bilgilerimi saklayacağım bir yazılıma dışardan başka bir şifreyle giriş yapılması bana pek güvenli gelmedi.... :)
 

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Kayıt
18 Temmuz 2008
Mesaj
2.054
Tepki
141
Erkan beyin bahsettiği gibi , kişiye özel bir program yapıp şifreyi sizin vermenizde biraz garip değil mi ?
bu yazılımı yapan değilde, kullanan kişi olarak, bu konuyu tekrar düşünün derim !
 
Kayıt
13 Ekim 2012
Mesaj
52
Tepki
1
Şifreyle ben kimsenin bilgilerine ulaşamıyorum zaten, eğer bir özel bir şifre belirlemezsem her gelen üyeliğinizi değiştirerek bilgilerinize sıkıntısız girebilecektir, ayrıca belirlediğiniz şifreyi unutmanız durumunda kullanıcı bilgilerini tuttuğum bölümden ulaşamazsınız şifrenize, öğrenemezsiniz ve bunun bir anlamı olmaz program için. Burada dediğinizi yapabilirim bende ancak bunun için çok daha farklı ve zahmetli bir algoritma kullanmamgerekir, sonuçta sizden başka kimsenin(aile bireyleri, arkadaşlar, eş, dost vs. saklı dosyalarınıza ulaşmaması lazım amaç bu) bu tarz üyelikli bir algoritmayı ücretli bir yazılım sonrasında kullanmayı düşünüyorum.
Bir örnekle açıklayayım, eğer Kaspersky Lab İ.S. kullanıdysanız yada kullanan varsa bilir Kaspersky'ı aktif edebilmek için lisans kodunu girmeniz gerekli malum, ancak bunu direkt olarak key dosyasını seçerek giremiyorsunuz öncelikle 1111-1111-1111-111X gibi öncü bir kodu girmeniz gerekir. Burada anlatmak istediğim şey sizin bilgisayarınıza erişim sağlamıyorum ben öyle olsaydı zaten virüs tarama sonuçlarında da olduğu gibi 46 antivirüs programından birisi o tarz erişim kodlarını muhakkak casus yazılım olarak görürdü ancak gördüğünüz gibi 46'te 0 olarak bir tarama sonucu çıkıyor ortaya. İsterseniz en basitinden pc uzak kontrol erişim kodunu içeren basit bir program kodlayıp ve bunu virustotal'de taratabilirsiniz virus bulacaktır muhakkak :)

İnşallah anlatabilmişimdir şifrenin amacını.
 
Yukarı Alt