Makina iğne ve iplik kırıyor

sukra

Üye
Kayıt
17 Mayıs 2009
Mesaj
15
Tepki
0
Arkadaşlar, bernina 185 ev tipi makinam sürekli iğne ve iplik kırıyor.Servis makinada bişey yok diyor. Nedeni ipliğin kalitesi olabilir mi? Önereceğiniz iplik ve sim markası var mı? Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim .Teşekkür ederim.
 
Kayıt
16 Ağustos 2008
Mesaj
355
Tepki
28
kardeş iplik takılırsa iğne kırar
ayrıca iğnen dende olabilir çin malından uzak dur çin malı deil deme bizde içinden çıkamıyoz adamlar birebir taklit ediyolar satıcılarda bile bile orjinal diye satıyolar iğne olarak bilya uçlu grotz beckert öneririm
 
Kayıt
29 Temmuz 2008
Mesaj
15
Tepki
0
Polyester ip kullanmayın,onun yerine viskon ip kullanın.Polyester ip çok serttir ve kopmaz hatta o kadar ki elinizi ile kesebilir ayrıca akışkanlığıda zayıftır.Bu nedenle atlamalarda iğne kırar.
 

jandemir

Üye
Kayıt
12 Mart 2009
Mesaj
20
Tepki
0
caganozdada problem ola bılır yanı ıgne gırdıgınde temasına 1 ıpın kalın kadar yakın olacak ayarıda cok onemlı
 

sukra

Üye
Kayıt
17 Mayıs 2009
Mesaj
15
Tepki
0
Çok özür dilerim arkadaşlar.Yanlış yere üye olduğumu düşündüğüm için Siteye pek uğramadım.Grafikerlikle uzaktan yakından alakam yok.Ufak tefek kendi çapımda hobi olsun diye nakışla ilg,lenmeye çalıştığım için bir ev tipi nakış makinası almıştım. O da iplik ve iğne kırınca buraya yazdım.İlginiz için çok teşekkür ederim.Tavsiyelerinizi dikkate alacağım.
 

erciyesky

Üye
Kayıt
6 Ocak 2011
Mesaj
2
Tepki
0
makinanı yağlama veya akşam bir damla,floş iplik kullan,tansiyon ayarını tam yap
 
Yukarı Alt