Masaüstü Yayıncılık ve Baskı Öncesi Süreçte PDF Kontrolleri

Kayıt
14 Eylül 2008
Mesaj
27
Tepki
0
Mayıs ayında yapılacak Printtek Fuar’ı kapsamında aynı gün içinde iki önemli seminer organizasyonumuz bulunmakta. Katılımı ücretsiz olan bu seminer içerik olarak kullanıcıların günlük çalışma hayatlarında karşılaştıkları sorunların çözüme, ihtiyaç duydukları bilgilerin püf noktaları katılımcılarla paylaşılacaktır. Beylikdüzü TÜYAP’ta gerçekleştirilecek bu seminer için katılım formunu doldurmanız yeterlidir.



18 MAYIS CUMARTESİ SAAT: 11:00 - 13:00

InDESIGN, ILLUSTRATOR, PHOTOSHOP'UN PÜF NOKTALARI ve PRATİK KULLANIM ÖZELLİKLERİ
Çalıştığımız ortamlarda kullandığımız progmları ne kadar verimli kullanıyoruz! Yazılımlar günlük çalışma ve hazırlık sürelerini daha kaliteli, daha hızlı sonlandırmak için varlar. Bunları doğru şekilde kullanıyor muyuz!

InDesign, Illustrator, Photoshop'un birlikte kullanımları sonucu kazanacağımız zaman, pratik yolları örnekler üzerinden paylaşacağız. Farklı alanlarda kullanıcıların günlük çalışma hayatında ihtiyaç duydukları özel bilgiler, püf noktaları bu seminerde izleyerek görebilirsiniz.

Verimli çalışma yol ve teknikleri. Günlük iş sürecimi verimli planlama yolları, ajanslar ve matbaalar için zaman yönetimi. Bir tasarımın öncesinden ve baskıya gönderme aşamasına kadar olan sürecin planlaması, olası aksaklıkların ön görülmesi.

Seminere Kayıt Formu İçin Tıklayın

Panalist: Ceyhun Akgün / www.adobebilgi.com



18 MAYIS CUMARTESİ SAAT: 14:00 - 16:00

BASKI İÇİN DOĞRU PDF HAZIRLAMA ve HATASIZ İŞ GÖNDERMENİN YOL ve YÖNTEMLERİ
Bir çok ajansın ve matbaanın hayatına InDesign, Illustrator, PDF girmiş bir durumda. FreeHand, Quark döneminde sahip olunan baskı öncesi hazırlık bilgileri ve çözüm yollarında önemli değişimler söz konusu.

Adobe Design paketinde yer alan Photoshop, Illustrator, InDesign, Acrobat, PDF hakkında baskıya iş gönderirken bilmeniz gereken, kontrol edilmesi gereken noktaları ele alacağız. Baskı öncesi hazırlık konularında olası hataları yakalamak istiyorsanız bu seminer tam size göre.

Seminerimizde genel olarak şu konuları ele alacağız. Photoshop programından yola çıkarak Color Setting ayarlarını kullanacağımız kağıtlara göre özelleştirdikten sonra, Adobe Bridge yardımıyla programlarda ICC Profili senkronize ederek, Distiller aracılığıyla bu profilleri de kullanarak baskıya özel PDF'ler oluşturacağız. Kullanılan programlar arasında örnek iş akışları, baskı öncesi dikkat edilmesi gereken noktalar incelendikten sonra farklı şekillerde PDF'ler oluşturacağız. PDF'lerı Acrobat PRO üzerinden editleme, denetleme, müdehale ve olası değişiklikleri yaparak son aşamada baskıya uygunluğunu kontrol edeceğiz.

Panalist: Ceyhun Akgün / www.adobebilgi.comSeminere Kayıt Formu İçin Tıklayın

 

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Mayıs 2012
Mesaj
3.069
Tepki
192
Ceyhun bey merhabalar,
Bilgilendirme için teşekkürler..
Seminer için formu doldurduktan sonra uzun süre bekletip "internal server error" veriyor...
 
Kayıt
14 Eylül 2008
Mesaj
27
Tepki
0
Bu hata vermesine karşın tüm başvurular bana ulaşıyor. Maille kayıt onayında bulunuyorum. Seminere olan ilgi, TÜYAPTA olmasına rağmen çok yüksek.
 

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Mayıs 2012
Mesaj
3.069
Tepki
192
Evet onay maillerinizi aldık :) Ne kadar çok katılım o kadar verimli geçer diye düşünüyorum...
 
Yukarı Alt