Maskot Çalışması

Tepki
0
Merhaba Arkadaşlar uzun zamandır çizdiğim 8-10 tane maskot vardı. Bir tanesini bugün bilgisayara geçireyim dedim, Normalde İlistratör kullanıyorum ama sevmesemde aramızı düzeltmek mahiyetinde Corel Draw kullandım. Çizimde bana kolaylık sağlasada sağolsun boyamada çok uzun bir zamanımı harcattı.

9 Saatlik bir çalışma sonucunda aramızı Corel Draw ile düzelttik ve böyle birşey çıktı.Renklendirme de Corel Draw beni bayağı bir zorladı. Pek renklerlede aram iyi değildir. Fikirlerinizi sunarsanız bende düzeltmeleri yaparım

Bu arada adını halen koymadım. Sadece Temsili bir W duruyor o konuda da öneride bulunabilirsiniz.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Merhaba;
Maskotunuzu beğendim fakat teknik açıdan eksikleri var.
Bu maskotun ışıkları eksik, karakalem çalışmanızda da ışıklarınızı göremedim, keşke renklendirme yaparken bu detaya dikkat etseydiniz, ışık bilginiz varsa bunu yeniden ve ışıklar ekleyerek düzeltin, o zaman aradaki farkı göreceksiniz.
Şimdilik iyi çalışmalar.

Tepki
0
@Hakan Dağdeviren

Hocam daha önceleri ilistratör kullanıyorumdum. Şimdi Corel Draw'a dönüm biraz alışmak niyetine alıştırma yapıyorum dediğiniz eksiklikleri bende biraz geç olsada fark ettim ancak üstünde de pek duramadım uzun bir süre çizim ve renklendirmeyi yaptıktan sonra Corel Draw'a ısındık ama yarım saat dah progam açık kalsa delirecektim o nedenle kapatıp çıktık dediğiniz gibi dikkat edilse çok eksik var boş bir vaktimde bir daha üstünde durarak eksikleri gidermeyi düşünüyorum. Yorumunuz için Teşekkürler...

Yukarı Alt