Mavi Blog

Tepki
0
Arkadaşlar henüz Web-Hosting almadığım ve yalnız anasayfasının tasarımını tamamladığım bir blogun tasarımı hakkında fikirlerinizi rica edebilir miyim acaba ? =)

Evet ilk görünüm genel olarak bu şekilde. Deneme olması için yazdığım o saçma yazının üzerinde yer alan "Göster/Gizle" kısmı da blogun bir çok yeri gibi hareketlidir =) bunun için ağırlıklı olarak jQuery kullandım.

Burada da Menü'nün açılmış şeklini görmektesiniz. Menü de tıpkı "Göster/Gizle" butonu gibi hareketli butonlardan oluşmakta. Onu da şu resim ile göstereyim =)

Fare ekran görüntülerinde görüntülenmediğinden paintten çizmem gerekti :D Eğlence kısmının üzerine gelindiğinde şekildeki gibi büyüdüğüne dikkat ediniz =)
Ve son olarak:

Evet burada örnek olsun diye sadece "Haftanın;" köşesinden "Sözü" butonuna tıkladım. Diğer butonlar da benzer şekilde işlevsellik göstermekteler =) Biraz çocuksu gibi geliyor bana :/ ama daha 18 yaşındayım o kadar olur canım =) neyse işte görüşleriniz benim için önemli, fikrinizi almak istedim sadece =)

Tepki
6
Kardeşim öncelikle renk uyumunu sağla,daha sonra sıra formların göze hoş gelmesinde.
Çok farklı tipte form(şekil) kullanmışsın.Köşeli,oval vs. bunlar arasından bir seçim yap ve o şekilde devam et.Fontlarına çeki düzen ver.Kişisel site kuruyorsan ve çok önemli şeyler yapmıyorsan tırnaklı (sans) font kullanmanı tavsiye etmem.
Demo çalışmalarda da kullanacağın içerik için lorem ipsum'dan yararlanabilirsin.zahmete girmezsin hem.

Kolay gelsin.

Yukarı Alt