McAfee, Avira ve Kaspersky Internet Security 2009 İncelemeleri

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
3 Nisan 2008
Mesaj
2.630
Tepki
89
McAfee Internet Security 2009

McAfee Internet Security 2009 kullanıcıların ihtiyaçlarını bir arada bulunduran bir paket’e sahip. Çok basit kurulum adımlarına sahip olan McAfee Internet Security, çok kısa süren bir kayıt işleminden sonra Antivirus, Antispyware, Antiphishing, Firewall gibi güvenlik modülleri dışında Veri Yedekeleme ve Bilgisayar Bakımı gibi çeşitli özelliklerde sunuyor.
Diğer ürünlerde olduğu gibi bu üründe de ebeveyn kontrolü bulunuyor. Bu özellik ile yasaklı sitelere giriş engelleniyor. Evinizde birden fazla bilgisayar varsa ve bu bilgisayarlarda da McAfee Internet Security yüklüyse, kendi bilgisayarınızdan diğer bilgisayarları kontrol edebiliyorsunuz.

Türkiye Web : http://tr.mcafee.com/
Global Web : http://www.mcafee.com/

Avira Premium Security 2009

Ücretsiz sürümleriyle dikkatleri üzerine çeken Avira, Premium Security 2009 paketiyle Virus, Spyware, Bot ve Rootkitlere karşı savunma sağlıyor. Paket içerisinde bulunan Antiphishing özelliği sayesinde dolandırıcılık sitelerine karşıda önlem almış oluyorsunuz.

Avira, Webguard, Rescue System ve Backup System gibi özelliklerde bu sürümü içerisine dahil etmiş. Game Mode özelliği ile oyun düşkünü kullanıcıların sistem kaynaklarının boş yere kullanılmasınıda engelliyor. Böylece oyun oynarken gereksiz uyarı mesajları karşınıza çıkmıyor ve takılmalar olmuyor. Avira Premium Security 2009′un tek eksiği ebeveyn kontrolünün olmaması.

Türkiye Web : http://www.antivir.com.tr/
Global Web : http://www.free-av.com/

Kaspersky Internet Security 2009

Kaspersky Internet Security kötü amaçlı yazılımlara karşı sisteminizi korurken bunun yanında E-Mail ve Internet Trafiği kontrolünüde sağlıyor. Uygulama ayrıca anlık mesajlaşma (MSN Messenger) programlarınıda takip ediyor. Akıllı uygulama yönetimi ve kontrolü, yeni özelliklerinden bir tanesi. Bir diğer özelliği ise işletim sistemi ve uygulamalarının zayıf yönlerini tarayarak bildirmesi.

Bu özellik ile işletim sistemi üzerinde bulunan açıklar, güncelleme ya da diğer zararlı durumların önüne geçiyor. Gelişmiş ebeveyn kontrolü sayesinde çocuklar internet üzerinde daha güvenli şekilde gezebiliyor. Phishing ve Sosyal Ağ sitelerinide kontrolü altına alıyor ve zararlı gördüğü sayfaları girişi otomatik olarak engelliyor. Kaspersky birçok konuda kalitesini devam ettiriyor.

Türkiye Web : http://www.helyum.com.tr/
Global Web : http://www.kaspersky.com/

Alıntıdır
 
Yukarı Alt