Merhaba!!!

Tepki
0
Aranıza yeni katıldım.Fotoğraf ve photoshop konularında biraz bilgim var! Corel draw konusunda çok zayıfım, sizlerin yardımınıza ihtiyacım var. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederi! Bende fotoğraf ve çekim konusunda bütün bildiklerimi aktarmaya hazırım.

Tepki
0
Hoş bulduk. Bu yazma işinde iyi pek iyi değilim ama bunuda öğrenicem. Daha öncede yazdığım gibi fotoğraf ve makinası hakkında bilgili sayılırım ve bu konuda elimden geleni yapmaya çalışırım. Ancak bu konuda kimin yardıma ve bilgiye ihtiyacı olduğunu,takip edemiyorum.Bu konudada bana yardımcı olursanız sevinirim.

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Tepki
92
Merhaba Coşkun bey aramıza hoşgeldiniz.

Öncelikle şunu belirtmek isterim. Forumumuzda ihtiyacı olduğunu düşünülerek genelde hiç bir konu açılmaz. İhtiyaçları olunabileceğini düşünülerek açılır. Sizde bilgilerinizi ve düşüncelerinizi, önerilerinizi, iyi ve kötü eleştirilerinizi bu düşünce tarzı ile yapar iseniz daha kolay neler yapabileceğinize karar vermiş olursunuz. Takıldığınız konularda grafikerler.org ortamında bulunan bütün arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Kolay gelsin ve şimdiden teşekkürler paylaşacağınız bilgiler için

Saygılarımla.

Kenan Mirza

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
17
@coşkun UYUMAZER

Elimizden Gelen Her Şeyi Yapacağımıza Emin Olabilirsiniz..

Ve HoŞ Geldiniz Ailemize... :)

Yukarı Alt