Mersin 18 Yıl Grafikerlik deneyimli

kurgucu

Üye
Tepki
0
Merhaba ben Gökhan.

1975 Konya doğumluyum. Askerliğimi Genel Kurmay Başkanlığı Psk. Hrk. Gr. K'lığında çavuş olarak tamamladım. AÖF Sosyal bilimler Mezunuyum. Şu an AÖF İşletme 3. Sınıf öğrencisiyim.1995 yılında aldığım B sınıfı ehliyetim var. Ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından verilmiş olan Dreksiyon Usta Öğretici sertifikası sahibiyim.

Grafik çalışmalarıma 1995 yılında Mersin Sun Tv'de başladım. 1997 ile 2002 yılları arasında ANS Prodüksiyon (Ruhsar Dizisi - Çarkıfelek programı), Marg Film Stüdyoları'nda (18 sinema filmi, 2 Dizi film) çalıştım. 2000-2001 Yılları arasında Genel Kurmay'da grafik çalışmaları yaparak askerliğimi tamamladım.

2002 - 2005 yılları arasında Mersin Çağrı Copy Center'da grafiker olarak çalıştım.
2005 - 2007 yılları arasında Mersin Yeni Cenup Ofset A.Ş.' de Sorumlu Grafiker olarak çalıştım.
2007 - 2008 yılları arasında Mersin Scala Ajans'ı kurdum. ortaklar arası anlaşmazlık nedeniyle şirket kapandı.
2008 - 2012 yılları arasında Mersin Doğuş Dijital Baskı Merkezinde Grafiker / Şef olarak çalıştım.
2012 - 2013 yılları arasında Mersin Dijital Park Baskı Merkezinde Grafiker olarak çalıştım.

Şu anda Mersin'de faaliyet gösteren bir dernekte genel yayın kordinatörü / Grafiker olarak çalışmaktayım (aylık olaraka yayınlanan bir dergi)

Son çalıştığım iş yerinden maddi sebeplerden dolayı ayrılıyorum. Yerime bir eleman bulduklarında görevi bırakacağım.

KULLANABİLDİĞİM PROGRAMLAR
Photoshop - Corel Draw - 3D Max programlarını ileri seviyede kullanabilmekteyim. Bunun yanısıra Indesign - Illustrator - Freehand - Flash başta olmak üzere hemen hemen tüm grafik programlarını kullanabilmekteyim.

Adobe Premiere - After Effect - Alladin Pinnacle - Ulead Video Studio - Cool Edit Pro - Avid Liquid başta olmak üzere bir çok video editing ve audio editing programları ile bunlara ait online - ofline sistemleri ileri ve orta seviye olarak kullanabilmekteyim.

Bunların haricinde Visual Basic programını da temel düzeyde kullanabilmekteyim. Bu sayede işlerimi takip edebilecek programları kendim yazıyorum. örneğin baskı takip programı - müşteri takip programı gibi

Evli ve bir çocuk babasıyım uzun yıllar (işten çıkarmıyım, maaşımı düzenli alabilirmiyim gibi endişeler yaşamadan) çalışabileceğim bir iş arıyorum.

Şu an çalıştığım yerde aylık 1.300 TL Maaş + yemek + Sigorta ile çalışıyorum.

Görüşmek isteyenler 0.507 562 13 88 nolu telefondan yada zgb25@mynet.com email adresinden bana ulaşabilirler. İsteyen firmalara video olarak hazırlamış olduğum demo'mu yollayabilirim.

Yukarı Alt