Mevcut olan iç ve dış çizgiyi kalınlaştırma

jimraynor

Üye
Kayıt
17 Ağustos 2012
Mesaj
13
Tepki
0
Bir futbol takımına ait amblemin içini çocukların boyama resimlerinde olduğu gibi içlerini siliyorum ancak kenarında ki çizgi çok ince ve görünmez oluyor. Bir logonun içinde ve dış kısmında yer alan çizgilerin hepsini kalınlaştırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
 

jimraynor

Üye
Kayıt
17 Ağustos 2012
Mesaj
13
Tepki
0
Resimde ki amblem bir futbol takımının amblemi. Ben bundaki tüm renkleri çocuk boyaması için tamamen sildim ama çizgiler çok ince. Tüm çizgileri bir anda kalın yapmak istiyorum. İYice net görünsün diye..
 

Kemal Aksekioğlu

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
30 Haziran 2013
Mesaj
2.040
Tepki
916
hangi program olduğunu yazmamışsınız şoppdaysa çizgilere stroke vererek corel deyse yine kalem ucunu seçip istediğiniz kalınlığı verebilirsiniz olmuyorsa şoptaysa cs5 'e indirgeyerek, coreldeyse corel 12 'ye indirgeyerek dosyayı paylaşabilirmisiniz ?
 
Kayıt
15 Aralık 2013
Mesaj
23
Tepki
1
@Kemal Aksekioğlu

Hocam, arkadaş cevap vermemiş ama ben merak ettiğim için soruyorum. Ben olsaydım içini silmek yerine path çizerdim sizce daha iyi olmaz mı? Birde böyle bir çalışmayı photoshop ta nasıl kalınlaştırabiliriz. Kalınlaştırmak için aklımdaki yol "Filter - Other - Minimum " dur. Başka bir yolu var mıdır?
 
Yukarı Alt