Microsoft 25 yıllık logosunu değiştirdi!

Kayıt
27 Mayıs 2010
Mesaj
420
Tepki
29
MİCROSOFT 25 YILLIK LOGOSUNU DEĞİŞTİRDİ!
------------------------------------------------------

Microsoft, 25 yıllık logosunu değiştirerek herkesi şaşırttı.

Son dönemlerde teknoloji dünyasında yaşanan büyük değişimlere artık logolarda eklenmeye başlandı. Microsoft, yeni işletim sistemini duyurmasına az bir süre kala kendi orjinal logosunu değiştirerek herkesi şaşırttı.
Windows 8 ile gelen yenilikler ve bulut teknolojisi ile, MS 25 yıldır dokunmadığı logosunu bile bugün resmi blogunda yayınladığı bildiri ile değiştirdiğini duyurdu.
Blogda yayınlanan bildiride birde video yayınlayan Microsoft, Win8′in arayüzünden esinlenmiş ve 4 tane hizmetinin sunduğu renkleri birleştirmiş. Bu renkler kırmızı, yeşil, mavi ve sarı yer alırken, eski dalgalı tasarım yerine sade ve düz kareler kullanılmış.
Konu ile ilgili konuşan Microsoft yöneticisi Jeff Hansen; “ şirketin yeni logosunun geçmişin mirasını yansıtırken geleceği de işaret ettiğini belirtiyor. Önümüzdeki aylarda Windows 8, Windows Phone 8 ve Surface tabletini çıkarmaya hazırlanan Microsoft’un yeni logosunun ve logo tasarımının yeni ürünleriyle birlikte gelecek değişiklikleri yansıtması açısından önemli olduğu da ifade ediliyor.
Yeni logo Microsoft’un bir çok hizmetinde yenilenmiş olarak dönüş yapılacak. Ancak bir süre için eski logo varlığını devam ettirecek.




Şahsi yorumum;
"çok iyi logo yapıyoruz zaten ama basit seçtik" değil bu. "yapamıyoruz, ama microsoft olduğumuz için herkese mükemmel gelicek" demek. Grafiklerlerin yediği paraya yazık yemin ediyorum paintle bile 1 dakikasını almayacak bir logo tasarımı .. Fazla söze gerek yok diyorum..






 
Kayıt
27 Mayıs 2010
Mesaj
420
Tepki
29
Eski logosunu anlaşıyla karşılarım o zamanın şartıyla imkansızlığa vuralım. Ya buna ne demeli.. Kimiside diyorki anlamı var anlamı olduğunu bizde biliyoruz ama bilmeyene anlamı falan yok bu logonun ' 4 tane kareden ' başka birşey gören var mı yok ?
 
Yukarı Alt