Motion graphic ve Animasyon kursu

lafamosa

Üye
Kayıt
21 Eylül 2008
Mesaj
9
Tepki
0
Flash,After effect ve 3 boyutlu programlarından oluşan bir eğitimdir ana eğitimler bittikten sonra web tasarım dersleri verilerek yapılan projelerin internet üzerine aktarılması sağlanacaktır.

Animasyon kısmı aşağıdaki programlardan oluşmaktadır:
  • Flash
  • Action script
  • After effects ve Plug-in leri
  • 3ds Max
  • Swift 3d
  • Sketch up
  • Illustrator
  • Photoshop
  • Indesign
Infografik,Jenerik,Tipografi,Karakter oluşturma ve rigleme,Flash etkileşimli banner,3d animasyon,Statik ve Dinamik web siteleri oluşturma vb. güncel ve piyasada aranan çalışmalar üretilecektir.Komple bir egitimdir.80-100 saat arasında bir eğitim planlanmaktadır fakat eğitim süresi artırılabilinir ve fiyata yansımaz.
Daha detaylı bir açıklama için mail atabilirsiniz.Eğitimi özel veya grup halinde alabilirsiniz eğitim yeri İstanbul-Avrupa yakasında olucaktır.
 

kanakan

Üye
Kayıt
6 Haziran 2009
Mesaj
40
Tepki
5
Bu saydığınız programların hepsini -bir de 80-100 saatte- öğreteceğinizi söylüyorsunuz...
Açıkçası pek inandırıcı gelmedi bana ama saygı duyuyorum.Mutlaka vardır bir bildiğiniz.
Bu programlarla hangi düzeye gelebilir kursunuza katılan insanlar bunuda açıklarsanız daha iyi olur....
 

İsmail ÇOBAN

Grapiksel
Bronz Üye
Kayıt
12 Mart 2010
Mesaj
1.452
Tepki
44
@kanakan

katılıyorum 100 saat de ne kadar başarılı oluruz? ve ücretiniz ne kadardır ?
 

lafamosa

Üye
Kayıt
21 Eylül 2008
Mesaj
9
Tepki
0
Merhabalar, öncelikle ilginiz için teşekkür ediyorum.Eğitimdeki amaç canlandırma işleminin bir proje bütünselliği içinde ele alınmasıdır.Tabiki 100 yada 120 saat bu programların ancak bir tanesine yeter fakat bunu bir proje olarak dusunursek öğrenilecek programların bize gerekli kısımları üzerinde duracağız örneğin flash programının yada after effects tamamına yakınını öğreneceğiz . Bu öğrenme biçimi klasik eğitimlerde verildiği gibi şu şudur bu budur diye olmayacak öğrenilen bilgilerle başlangıçta küçük sonrada orta dereceli birden çok projeler yapılacaktır.Mesela photoshop'un fotoğrafçıların bilmesi gereken detaylarına girmeyeceğiz fakat banner oluşturma,karakter oluşturma,hazır modelleri rigleme,perspektif,3d vb bize yarar kısımlarını ele alacağız ve yapmak istediğimiz projelerin içerisinde kullanacağız. Tabiki bunları yaparken bilmemiz gereken araçlar ve birbiri ile olan ilişkilerinide öğrenecegiz.Örneğin bir infografik animasyon tasarlayacağız gerekli 2 veya 3 boyutlu kısımları ilgili programlarda tasarlayıp bunu senaryo ve gerçekliği uygun olarak animasyon kısmına aktaracağız animasyon kısmında ışık,kamera ve diğer kompoziyon özelliklerini kullanıp projemizi bitereceğiz animasyon kısmı tamamlandıktan sonra oluşturulan çalışmaları interaktif cd'ler ve web üzerine aktaracağız.
 

lafamosa

Üye
Kayıt
21 Eylül 2008
Mesaj
9
Tepki
0
Flash:25 saat
After Effects:25 saat
Photoshop:20 saat
3ds max:23 saat
Indesign:20 saat
Swift3d:5 saat
Sketchup:15 saat
İllustrator:25 saat
Acrobat 8: 2 saat

Eğitim süresi:150 saat olarak güncellenmiştir.
 

Holats

Üye
Kayıt
20 Eylül 2012
Mesaj
73
Tepki
1
Pekala, biraz da fiyat hakkında konuşalım. Tüm bunları öğrenmek için vereceğimiz miktar nedir acaba?
 

Holats

Üye
Kayıt
20 Eylül 2012
Mesaj
73
Tepki
1
@lafamosa

Aslında katılmak isterim. Fakat gerekli bilgileri tam vermemişsiniz.

Daha önceden bu kursu yaptınız mı? Eğer yaptıysanız müşteri memnuniyetine ait bilgileri nereden bulabilirim?
Eğitimden sonra herhangi bir belge verilecek mi? İstanbul-Avrupa yakasında tam olarak nerede? Eğitim günleri ve saatleri...

Tüm bu saydıklarıma açıklık getirirseniz sevinirim.

* Eğitim için herhangi bir indirim veya kampanya yapmayı planlıyorsanız onu da belirtiniz lütfen.
 

lafamosa

Üye
Kayıt
21 Eylül 2008
Mesaj
9
Tepki
0
Arkadaşlar daha önce eğitmenlik deneyimine sahibim; web design,autocad,3dsmax kurslarını aynı kurumda ayrı ayrı vermiştim. Müşteri memnuniyeti için soyleyeceğim geçmiş öğrencilerimin abartısız %90 ile görüşüyorum.Eğitim yeri ayarlanıyor %90 Şirinevlerde olacak,Eğitimi şu anki iş durumum netlik kazanınca belirteceğim hafta içi 4 saat 5 gün olarak düşünüyorum. Eğitimin daha kapsamlı içeriği için görsel grafik hazırlıyorum.Eğitim şu anki piyasada en çok aranan veya kendi deneyimlerinden oluşan konuları kapsamaktadır.Daha detaylı bilgiyi en kısa süre zarfında sizinle paylaşacağım.Bu arada Bilişim sistemleri ve radyo ve sinema dallarında 2 adet lisans diplomasına sahibim.B.evlerde ikamet ediyorum.

Kursa ait web sitesini hazırlıyorum bu hafta içi devreye girecek.
 

Holats

Üye
Kayıt
20 Eylül 2012
Mesaj
73
Tepki
1
@lafamosa

Teşekkür ederim. Öğrenci olduğum için bu kursu eğer yaz tatilinde de yapabilirseniz gelebileceğimi düşünüyorum. Umarım yapabilirsiniz. Gelmeyi çok isterim.
 
Yukarı Alt