Müşteri isteklerine tercüman olan tasarım tablosu

Şener CANÖZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
2 Nisan 2009
Mesaj
2.954
Tepki
1.573
En tepedeki ingilizce olanı bana çevirirsen sana bu dosyaların orijinalini vereyim.
 

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
17 Eylül 2008
Mesaj
1.974
Tepki
1.621
İngilizce olanı çevirmek kolay, nede olsa I'm speeking English çatır çatır ...
Madde madde yazmışlar ama kısaca olayın özü şu: Arkadaşlarınıza yardım edin, yardım ederek O'nları mutlu etme fırsatını kaçırmayın, bu şekilde sizin de içiniz rahat olacaktır. Neden dosyayı vermedim diye huzursuz olup uykularınız kaçmayacaktır vs vs. En sonunda bir-iki özlü söz filan var özet olarak bu kadar :) ...
 

Admin

Başkan
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
10 Temmuz 2008
Mesaj
132
Tepki
25
@Ali Kürşat SABANCI

FORUM KURALLARI

32)
Forum yöneticilerinin yaptığı uygulamalar hiçbir şekilde sorgulanamaz. (Mesaj silme, mesaj düzenleme, mesaj veya konu birleştirme...) Forum yöneticileri hakkında her hangi bir sorununuz varsa, Admin’lere bildiriniz ve başlık açmayınız, forum genelinde mesaj yazmayınız! Açılan başlıklar ve mesajlar derhal silinecektir! Her ne olursa olsun, sistem ve forum yöneticilerini küçümsemek, kişiliklerine saldırmak ve rencide etmek kesinlikle yasaktır.
Forum Admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajları, başlıkları, görselleri değiştirme ve silme hakkına sahiptir. Bu konuda açıklama yapma mecburiyeti yoktur.

34) Yukarıdaki maddelere uymayan üye kendi isteği ile Grafikerler.org forumundan uzaklaştırılmayı kabul etmiş bulunmaktadır. Dolayısıyla Grafikerler.org yöneticileri hiç bir üyeyi kendi şahsi görüşleri ile ilgili olarak üyelikten men etmezler. Uzaklaştırılan her üye kendi rızasıyla uzaklaştırılmayı kabul etmiştir. Bu uzaklaştırılma dışında üye yönetimin insiyatifi ile sadece sözlü uyarı alabilir. Foruma üye olan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.
 
Kayıt
16 Eylül 2014
Mesaj
98
Tepki
83
bir yerde hata yapmışım onu anladım sanırım '' make it look like apple / tabletteymiş gibi gözüksün --- karşısındada bir tablet görüntüsü ve '' bu font uygundur'' diyor ....
Öncekindede amma sallamışım şimdi dikkat edince :)
 
Yukarı Alt