Müzik layout çizimi

BiGG_BoSS

Üye
Kayıt
1 Ekim 2007
Mesaj
223
Tepki
0
@ozcan.ates


lütfen daha zor daha güzel bi layout tasarım dersi anlatırmısın?
 

serseri

Üye
Kayıt
30 Temmuz 2007
Mesaj
118
Tepki
6
Ders anlatımı eksikte olsa başarılı bence. ellerine sağlık ihsan
 

Shahyn

Üye
Kayıt
20 Ekim 2007
Mesaj
43
Tepki
0
eline sağlık kardeş paylaşım güzel ancak arayüz hazırlamışsın anladığım kadarıyla sanırım o yüzden linkleri vermemişsin... bunu bu şekilde yapıp nete upload edersen anasayfa, hakkımızda vs resim olarak gider ve lini olmaz... bi de web için yapacağın hiç bir çalışmada CMYK renk kullanamazsın.. kullansan da onu jpg, gif, png vs formata çevirdiğin zaman RGB renk formatında çevirmen lazım yoksa nette görünmez resmin... web de sadece rgb renk formatındaki resimler görülür bu da küçük bi dipnottu :) paylaşımın için tekrar teşekkürler mehmet hocamın dediği gibi nasıl yaptığını efecktleri falan nasıl verdiğini anlatırsan corele yeni başlayan yada hiç bilmeyen arkadaşlar için iyi olur :)
 

BiGG_BoSS

Üye
Kayıt
1 Ekim 2007
Mesaj
223
Tepki
0
hayır hocam cmyk dada çalışır dreamweawer ile cmyk olarak yapabilirsiniz.. Corelde link eklemek deilde dremweawer tercih ederseniz kullanabilirsiniz..
 

Shahyn

Üye
Kayıt
20 Ekim 2007
Mesaj
43
Tepki
0
@BiGG_BoSS
bi fotoyu cmyk ya çevirip nete bi upload etsene bakalım explorer gösterecek mi?? gösterirse linki bana da verde farklı kaydetle indirip bakayım ben de çok şaşırmış olurum bu vesileyle ;)
 

By_ExE

Üye
Kayıt
8 Eylül 2007
Mesaj
83
Tepki
0
@ozcan.ates

Basit Olabilir Ama Bilmeyenler İçin Az Da Olsa Yararı Var BiGG_BoSS Arkadaşımızın Anlatmak İstediği Böylr Bir Tema Nasıl Ortaya Çıkar Die Anlatım Yapmış İllede Aynısı olacak değil Sadece Mantıklı Olarak Bu Şekilde Yapılır.Bilen İçin 15 Dk Almaz Hoş Bir Görünümde Vermez Ama Bilmeyen İçin En Az 1 Saat Sürer Ve Hoşuna Gider Bilmem Anlatabildim mi ? ;)

BiGG_BoSS Paylaşımın İçin Teşekkürler Sitenin Açılmasını 4 Gözle Bekleyeceğimden Emin Ol ;)


Az Da Olsa Sayenizde Birşeyler Öğrendik Burda Herşey İçin Taşüürle ;)
 

Superturkishman

Emprime
Kayıt
24 Ağustos 2007
Mesaj
580
Tepki
5
teşekkürler bigboss güzel çalışma polemiğe girmeye gerek yok anlamayanlar anlamadıkları noktaları sorarlar bigboss arkadaşımda yanıtlar ve öğrenirler
 
Yukarı Alt