Nasıl Bronz Üye Olabilirim?

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
14 Ocak 2012
Mesaj
4.332
Tepki
1.051
İsminden de anlaşılacağı gibi Bronz Üyeler grubuna ait forum kullanıcıları, Site içerisinde tutum, yaklaşım, davranış ve paylaşımları ile ön plana çıkan, aktif ve mesleği ile ilgili konularda çalışkanlığıyla değer ve kıymetlerini öne çıkarabilen sürekli online üyelere verilen özelliktir.
Sonrasında Altın Üyeliğe yükselebilmenin birinci adımını oluşturmaktadır,

Normal üyelere örnek hareket sergiledikleri için renkleri farklıdır ve özel imkanlar sağlanmıştır.
Forum içerisinde özel bir bölüm vardır ve sadece Altın Üye / Bronz Üye grubundakiler burayı görebilir. Bu bölüm içerisinde bütün Altın Üyeler / Bronz Üyeler istedikleri gibi sohbet edip, konu açıp, paylaşımda bulunabilirler.
Ayrıca Altın / Bronz Üyeler için birde grup msn adresi mevcuttur.
Yeni ve eski Altın / Bronz Üyeler burada diledikleri gibi sohbet edip tanışabilirler.

Nasıl Bronz Üye Olabilirim?

* Ders Hazırlayarak
Bronz Üye olabilmek için uzman olduğu konu yada konularda kendini göstermesi ve kanıtlaması lazımdır. Forumda paylaşıma sunmak adına eğitim amaçlı en az 8 adet görsel ders yada video hazırlamalıdır.
Görsel dersler başka bir siteden alıntı olmamalıdır. Tamamen özgün olmalıdır. Üyenin kendi emeği ile hazırlanmalıdır ve ders içerisindeki görsellerin üzerinde forum logosu bulunmalıdır . ( Gerekli forum logosunu BURADAN indirebilirsiniz.)
Görsel videolar hazırlanacaksa eğer yine videolar içerisinde [B]www.grafikerler.org[/B] ibaresi geçmeli yada forum logosu bulunmalıdır.

* Sitede Aktif Olarak
Uzman oldukları konu / konularda yada kendi hazırlamış oldukları kişisel çalışmaları doğrultusunda forum içerisinde en az 20 paylaşım (20 konu) açmış olmaları lazımdır.
Forum içerisinde normal üyelerden daha çok çevrimiçi (online) olmaları lazım.
Uzman oldukları konu / konularda yada fikir sunabilecekleri – yorum belirtebilecekleri konularda en az 60 mesajları olması lazım. (forum içerisindeki mesaj adedi)

* Makale Hazırlayarak
Forum içerisinde paylaşıma sunduğu en az 5 adet makalesi olması lazım. (Makaleler başka sitelerden alıntı değil kendi hazırlamış olduğu özgün makaleler olmalı)
NOT : Üyenin yapmış olduğu paylaşımlarda ki dosya, görsel yada meteryallerde başka sitelerin bağlantı adresleri (URL) bulunmaması lazımdır.

Yukarıda yazılı şartlardan herhangi birini yerine getiren kullanıcılar taleplerini “Bu konu altına” yeni mesaj yazarak belirtmelidirler.

Bronz Üyelik kullanımı 3 aydır. 3 ay sonunda üyeliği tekrar normal üyeliğe çevrilir.

Bronz Üyelik sırasında göstermiş olduğu performasına göre bu süre bitmeden yetkisi yükseltilip Altın Üye olabilir yada Bronz Üyeliği normal üyeliğe çevrilebilir.

Bronz Üyelik Size Neler Kazandıracak?

* Site yönetimine seçilecek, Moderatör / Bölüm Sorumlusu için, üyenin öncesinde Bronz Üye sonrasında Altın Üye olması şartı aranır,

* Paylaşım, eser, makale ve çalışmaları Grafikerler.org 'un yaklaşık 25.000 takipcisi olan Facebook / Twitter sayfalarında duyurulur / yayınlanır.

* Sosyal Platformlar da adının duyurulması sağlanır,

Daha fazla ayrıcalık ve marka isim olabilmek için kaçırılmayacak fırsatlar sizleri bekliyor....
 

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
14 Ocak 2012
Mesaj
4.332
Tepki
1.051
@grapiksel

Bronz üyelikle ilgili açıklamamızı okuduysanız,
Bronz Üyeliği hakkettiğinizi düşündüğünüz kategori linklerinizi belirtmelisiniz ki;
gerekli incelemeler yapılabilsin, iyi forumlar.
 
Yukarı Alt