nevresim desenleri

Kayıt
20 Haziran 2013
Mesaj
2
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba, Buradaki kişilerin tecrübeli olduğunu düşünerekten size danışmak istiyorum. Yaptığım nevresim deseni çalışmaları hakkında. Desenlerimi bilgisayarda yaptım ve başka desenlerin derlemesinden oluşmuş çalışmalar.
Yani birinden yaprak, diğerinden çiçek, ötekinden ağaç vs. vs. alarak yaptım. Ama Çoğunda da aldığım yaprağı değiştirerek kullanıyorum. Bulduğum deseni (kaba bir tabir olacak) kabak gibi alıp yapıştırmıyorum ben yaptım diye. Elimde sıfırdan çizmem zor. Kime sorduysam da, herkes senin yaptığını yapıyor zaten diyorlar. Çoğu arkadaşım tekstilde desenci, onlarda aynılarını yapıyorlar ve bu işe başlamam da patronum vesile oldu. Tekstile sadece katalog, reklam kartonları, fuar işlerini yapmak için girmiştim ve boş vaktim oldukca çok olduğu için de bu şekilde değerlendirmek istedim. Bu desenlerle ilgili de sadece raportlamayı ve kaç renk yapılması gerektiğini biliyorum. Renk ayrımı konusunu daha yapamadım. Desen arşivim çok fazla değil ayrıca, 50 adet kadar. Bunları müşterilere göstermem yeterli olur mu daha fazla yapmalı mıyım?
Sizce bunları internetten nasıl satabilirim, ne yapabilirim?

Desenlerimi buraya eklemek istiyorum ama korkuyorum çalınır diye :p Yaptıklarım çok da iyi sayılmaz ama acemilik korkusu :eek:


Bu arada anladığım kadarıyla kimse tekstil desen tasarımları konusunda ilgili değil :) Veya bu forumda daha çok grafik tasarımla ilgilenen kişiler olduğu için de olabilir.
 

burak1709

Üye
Kayıt
20 Ekim 2009
Mesaj
1
Tepki
0
konunun üstünden çok bi zaman geçmemiş, bende nevresim tasarımı yapmayı düşünüyorum, hangi programlarla daha kolay oluyor bilgi almak isterdim sizden
 
Yukarı Alt