Ödüllü Grafik Tasarım Firma Yarışmaları

Admin

Başkan
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
10 Temmuz 2008
Mesaj
132
Tepki
25
Ödüllü Grafik Tasarım Firma Yarışmaları

Merhaba Arkadaşlar ;


Bilindiği üzere her ay sitemizde yetenek ve becerilerimizi geliştirmek, katılanlara önemli bir referans olabilecek, yeni iş olanaklarına kapı açacak çeşitli alan ve konularda, grafik ve tasarım yarışmaları düzenliyoruz.

Bu yarışmalardan ayrı olarak yeni bir çalışma başlatıyoruz ve sitemize başvuru yapacak firmalar için de artık ödüllü yarışmalar düzenleyeceğiz.

YARIŞMANIN AMACI :

* Sitemizin hak ettiği günlük olağan katılım ve üye desteğinin ve arttırılması,
* Sitemizin üyelerine sektörel bakış açısı (vizyon) kazandırılması,
* Sitemizin düzenlediği sosyal aktiviteleri dahil olduğumuz sektörle paylaşarak ortak bir güç birliği ve sinerji oluşturmak.
* Başvuru sahibi firma veya kişiler için uygun, hem kaliteli bir çalışmayı yarışma düzeyinde seçerek sunmak, hem de yarışma ile katılımcıların kendilerini kanıtlamasına fırsat vermek ve becerilerini geliştirmesine katkıda bulunmak.

YARIŞMA KURALLARI :

*Ödüllü firma yarışmalarına sitemize üye herkes katılabilir. Her firmanın talebi göz önünde bulundurularak talep edilecek çalışmanın durumu, yarışma süresi gibi kriterleri değişebileceğinden yarışma şartları her firma başvurusunda ayrı olarak belirlenecektir.
*Firma yarışmalarında ödüller başvuru sahibi firma tarafından sağlanacaktır. Ödüller yarışma öncesi belirlenecek olup yarışma duyurusu ile ilan edilecektir.
* Ödüllü firma yarışmalarında; katılımcı çalışma sayısı değişken olacak duruma göre bu sayı belirlenecektir.
* Verilen ödülün %10 u kesilmektedir.


DEĞERLENDİRME :
* Yarışma jürisi başvuru sahibi firma yetkilileri olabileceği gibi talep halinde grafikerler.org yönetiminin belirleyeceği kişilerden oluşturulacak bir jüri de olabilir.
* Jürinin firma yetkililerinden olması halinde yarışmalara sitemizin tüm yöneticileri dahil bütün üyeler katılabilir. Jürinin, site yönetimince belirlenmesi durumunda adminler dışında bütün yöneticiler yine yarışmaya katılabilecektir.


ÖNEMLİ : Seçici kurulun firma ve yetkilileri olması durumunda; yarışma sonuçlandıktan sonra kazanan eser hakkında, firma veya kişilerin tercihini yargılamak, eleştirmek konusunda üyelerimizin hassas olmasını rica ederiz. Firma ve kişiler grafik ve tasarım konusunda bilgi sahibi olmayabilirler, ''seçecekleri eser kendi tercihleridir bu sebeple hiç kimsenin bu tercihi eleştirmeye hakkı yoktur'' düşüncesiyle hareket edilmesini aynı şekilde rica ederiz. Bu bildirime rağmen aykırı davrananların mesajları silinecek gerekirse cezai işlem uygulanacaktır.
 

ea430

Üye
Kayıt
30 Mart 2010
Mesaj
31
Tepki
0
tebrikler katılma ihtimalimiz yüksek barşılarınızın devamını diliyorum
 

VaraKA

Üye
Kayıt
23 Mart 2010
Mesaj
133
Tepki
2
"Katılımcıların yaptıkları çalışmaların birbirini etkilemesini önlemek amacıyle; çalışmalar gizli tutulacak, forumda görünmeyecektir. Yarışma katılım süresi bitiminde tüm çalışmalar foruma eklenecek veya görünür hale getirilecektir. "

Bu karar çok iyi olmuş. Umarım herkes istediği hedefe ulaşır. Sayın Admin ve Yönetim kadrosuna bu imkanlara aracılık ettikleri için teşekkür ediyorum..
 

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
Site adminleri hariç yetkililerin de katılacağı bu yarışmada, gizlenen çalışmalar yetkililer tarafından da görülebileceği için aşağıdaki madde yarışma kurallarından kaldırılmıştır. yüklenen çalışmalar herkese açık olacaktır.
Bütün yarışmacı arkadaşlara başarılar dileriz.

Kurallardan çıkarılan madde:
** Katılımcıların yaptıkları çalışmaların birbirini etkilemesini önlemek amacıyle; çalışmalar gizli tutulacak, forumda görünmeyecektir. Yarışma katılım süresi bitiminde tüm çalışmalar foruma eklenecek veya görünür hale getirilecektir.
 

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Kayıt
14 Şubat 2009
Mesaj
3.128
Tepki
45
evet doğru düşünmüşsünüz ömer bey
ileride şüphe uyandırabilecek bir husus ortadan kalkmış oldu
herkes için hayırlı olsun
 

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
29 Mayıs 2009
Mesaj
1.398
Tepki
36
@Hasan Güner

Haklısın Hasan.. Çalışmaların birbirini etkilemesi adına bu önlemi ben önermiştim.. Fakat teknik bakımdan mümkün değilmiş.. Çalışmalar gizlenince üyeler görmese de yöneticiler görebiliyor, böyle olunca yönetici olup ta yarışmaya katılanlar bakımından pek etik durmayacak tı.

Bu tarz yarışmaların devamı gelecek ve kurallar konusunda bu tip durumlar bir deneyim oluyor.

Yarışmaya katılacak arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum. Birbirinden etkilenmemiş, özgün ve kaliteli çalışmaların sunulacağına eminim...

:)
 

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Kayıt
14 Şubat 2009
Mesaj
3.128
Tepki
45
@Ahmet ALTUN

son cümlenin doğru olmasını ümit ediyorum hak eden kazansın
 
Kayıt
13 Temmuz 2010
Mesaj
1
Tepki
0
peki yarışma tarihleri ne zaman.. nasıl katılıcağız bu yarışmaya.. açıklarsanız sevinirim.. ayrıca gerçekten çok güzel bir fikir site yönetimini kutlarım çalışmalarından dolayı..
 

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Kayıt
14 Şubat 2009
Mesaj
3.128
Tepki
45
@Burak Cövan
merhabalar Burak Bey;
öncelikle hoş geldiniz
bahsi geçen yarışmaların bir tanesi önümüzdeki aylarda sonlandı
gelecek yarışmalar forumda duyurulacaktır
bunun haricinde forum içerisinde aylık olağan yarışmalar vardır
(altın üyelik ve plaket hediyeli)
dilerseniz onlara katılabilirsiniz
 
Yukarı Alt