Okul Başkanlığı Afişi

aeercan66

Üye
Kayıt
25 Ocak 2011
Mesaj
11
Tepki
0
Arkadaşlar okul meclis başkanlığına aday oldum propagandalar için kendime bir afiş tasarladımda bana çok boş geldi afiş sizce ne gibi değişiklikler yapmam ne eklemem lazım kararsız kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum...:) Bide Resmimi değiştirmelimiyim nasıl bir poz vermem lazım?
Birde bu nasıl olmuş ? arka plan çok karıştı sarı zeminde boşmu kaldı

sarı zemini kaldırıp resmi değiştirdim bu resimde acaba resim ciddiliği çokmu bozmuş yani okul seçimleri için olabilirmi kısmen çalışmayı temsil ettiği için güzel olur diye düşündüm...:grafikerler:
 
Kayıt
28 Ekim 2011
Mesaj
52
Tepki
5
sarı zemin yerine başka bir zemin seçmelisin. hatta hiç kullanmassanda olur sarı zemini ama tercih senin :allalla:
 

h@yt@

Üye
Kayıt
24 Mayıs 2011
Mesaj
28
Tepki
0
hahahhahah slogan süpermiş emre :D ama tasarımda yolun başındasın daha çok çalış ve tasarımın seni sevme olasılığını bir düşün ;)
 

Ozgul

Üye
Kayıt
2 Eylül 2010
Mesaj
808
Tepki
57
Sloganı ben de sevdim ama ilk iki tanesindeki fotoğraf olmamış. El ve kolların o şekilde kapalı tutulması olumsuz iletişim hissi verir.
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Merhaba;

Once TBMM TV'yi acmali ve birkac yalan dolan siyaset dortlukleri ezberlemselisiniz.
Cunku sizin yazdiginiz yalan cumle insana 7/24 inandirici gelmiyor. Mesela ve mesela okul meclis baskanisiniz diyelim (bu ne demek bilmiyorum ) ve arkadasinizin biri sizi gece 3:00'da arayip
''kanka dunku dersin notlarini yazdirip bana mail ile atar misin nan ?'' dese bunu yapacak misiniz? Sanmadim. Yalan soyleyin evet, ama inandirici olsun, samimi yalanlar kurun.
Sonra slogani bir daha degerlendirmeli ve ne olacagi konusunda bir kanaate varmalisiniz.

Sonra ikinci gorseldeki is akdinizin okuldaki faaliyet alaninizla ilgisi nedir tam olarak? Okula yeni kanalizasyon hatti mi doseteceksiniz? Ankara'nin olmayan denizine plaj yaptirmak kadar olanaksiz bu.Ödenekti,onaydi, suydu buyudu,o harc gelene kadar siz oradan mezun olursunuz zaten. Bunun yerine okuldaki faaliyetlerinizle ilgili bir gorsel edinin. Immmm. Mesela mudur yardimcisina uc bes yalvarip masasini ve koltugunu 15-20 dakikaligina odunc isteyin, koltuk sevdasindan dolayi orayi size vermez ise ''ya hocam allasen yaa kalici degilim hadi be hoca,hayat memattt hıı hocam?'' diyin ve bu arada dudaklarinizi bukun. Damarlarinda birazcik vicdan fosilleri kalmis ise size tamam diyecektir. Oturun o masaya ve onunuze birkac musvette kagit parcasi alin, tabi daha onceden bir yaniniza da ''Yanginda Once Kurtarilacak'' yazan ama yanginda akla hicbirkez gelmeyen,gelmesinin de zaten sacma olacagi o dolaptan birkac klasor alin koyun. Elinize masadan bir kalem alin ve basinizi onunuze egip, sanki tum seneyi okula adamis da onlar icin gece gunduz burokratik calismalar yapiyormus edasiyla onunuzdeki musvettelere birseyler yaziyormus gibi yapin.
Bu arada uzerinize o an Takim Elbise giymis olun. nasil bir baskan olacaginizi gunluk kiyafetlerle anlatmaya calisirsaniz, isinizi ciddiye almadiginiz kanisi uyanir insanlarda. Hatta o takim elbiseyi de o an mudur yardimcisindan isteyin diyesim vardi ama olay tum ciplakligiyla vukuu bulmasin. Evden falan temin edin onu da.
Bu arada siniftan bir kankaniz da o anki fotografinizi en az 7mp ile deklanşör sponsorlugunda olumsuzlestirsin, sonra acin resim duzenleme programinizi ve fotoyu editleyin. Boylece fotonun pixel degeri yuksek olacagi ya da ben suan oyle olacagini dusundugum icin , o fotoda dekupe daha sorunsuz,temiz ve kolay olacaktir. Zira suanki dekupe cok kotu. Sonra boyle kenarlari kabartmali,dantelli efektler kullanmak yerine temiz bir cerceve ile geometrinizi tamamlayin.
Fontlari degistirin, hakim renk anlaminda futbol takimi renklerinden ziyade daha uyumlu renkler kullanin,su an kullandiginiz gorseli degerlendirince, size sanki sari kart cikartilmis gibi bir algi olusuyor insanda. Yarisa baslamadan sari kart yemeyin. Ayaginiza birkac kez top degsin en azindan.
Fontlarda bu kadar abartili golge kullanmayin. Hatta atin golgeleri.

Son olarak neden ''Giremezsin kardesim'' edasinda bir guvenlik gorevlisi pozu verdiniz ki? Bir de olayin en dis kulvarinda kalmissiniz.
Hem siz hem sloganiniz on planda ve uyum icerisinde olmali. Siz yukarida yazdigim onerileri uygulayin ve o verdigim ornegi uygulayin, olayin icerisinde rant yok ise secilme sansiniz yuksek emin olun.
Bol Sanslar Gelecegin Ogretmeni.
 
Kayıt
3 Kasım 2011
Mesaj
1
Tepki
0
Merhaba Arkadaşım... Yapmış olduğun çalışmada sarı zemin kullanma bence de... Bir de kullanılan slogan bence olmamış...
 

aeercan66

Üye
Kayıt
25 Ocak 2011
Mesaj
11
Tepki
0
Arkadaşlar herkese teşekkür ederim önerilerinizle güzel bir afiş yaptım ama ne yazıkkı anladımi afişle felan alakası yok oy toplamanın en azından okul için işe yaramadı yinede teşekkür ederim herkese...
 
Yukarı Alt