Ön Kapak Hangisi Olmalı ?

boro

Üye
Kayıt
18 Kasım 2009
Mesaj
66
Tepki
3
Selam arkadaşlar,
şimdi buraya yazacaklarımı kimse üstüne alınmasın çünkü hiçkimse benim babamın oğlu değil.
sadece uzun zamandır gözlemlediğim bişey dikkatimi çekti ve bunları yazmak geldi içimden
öncelikle burası bir forum ve herkese açık bir platfom, üyelerin ise bir artısı var, görünmeyen linkleri görmek, bide çalışmalara uygun bir dille yorum yazabilme hakları var. bazı üyeler ise buraya çalışma yükler ve gelen yorumlar doğrultusunda çalışmalarını düzenler, burda çalışma ekleyenin amacı çalışmasındaki hataları görmek, yorum yapanın amacı ise çalışmalardaki hataları yazmak ya da çalışma hakkında diyecekleri varsa bunları söylemek, buraya kadar sorun yok.
sorun şuki bazı arkadaşlarımızda çalışma ekleyip çalışmalara yorum istediklerini heryerde ısrarla dile getirirken bi yandanda çalışmasına yorum yapıldığnda yorum yapan kişinin yorumunu bi şekilde geri savuşturmak oluyor.

arkadaşım yorumlara tahammulun yoksa önce buraya çalışma ekleme, niye ekliyorsun? birileri hoş güzel harika olmuş yazsın diyemi yada birilerine bişeylermi ispatlamak istiyorsun.

"Bu kartvizit çalışmam aşağıdaki web sitesinde, konuyla alakalı diye kullanılmış
bunuda bana hasan güner kardeşim söyledi"

bunu konuya yazıyorsan gururlanarak, çalışman hakkındaki yorum yapılması seni memnun ediyor demek o zaman eleştrel yorumlarda canını sıkmasın
sizin biçok yerde konunuz var, şimdi hepsini tek tek herkes inceleyebilir, hepsinin altında insanlar yorumlar yazmış, siz içlerinden iyi yorum yazanlara teşekkür etmişsiniz ama çalışmanızı eleştrenlere hiçde uygun davranmamışsınız gidin hepsinin altını TEK TEK yeniden okuyun, bunu burdaki daimi üyelerin hepsi bilir zaten TAM Bİ FENOMENSİNİZ bu konuda.
bunun son örneğini burda görüyorm
ya kardeşim tahammulun yoksa koyma ne diye çalışma ekliyip yorum bekliyorsun? siz sadece iyi yorumlar yazılmasını stiyorsanız yazın çalışma altına, çalışmamı eleştirmeyin ben yapmışsan 10 numaradır sadece iyi yorum yazılsın falan yazın ozaman. Kimse eleştirmez o zaman. Burdaki yeni bazı insanlarda bilmiyor bunu gelip çalışmanıza eleştride bulunuyor sonra vay onların haline senmisin buadamın çalışmasını eleştiren.
hayır şimdi bu teoman arkadaş ne demiş ki sizede ne bu tepki telaş?
çalışmanızı beğenmiş ama yorumları abartılı buldum demiş, ben de katılıyorum kendisine, çalışmanız düzgün iyi temiz çıkmış ama öyle abartılı bi çalışma değil,basit herhangi bi kartvizit işte fazlası yok zaten şahane değil muhteşem değil bişey değil bunu çalışma altına yazmak en doğal hakkı herkesin,dikkat ederseniz bazı arkadaşlarda bilerek abartmış yorumları ama bunu anlayabilecek bi göz lazım insanda. yok efendm neymiş niye rahatsız oluyormuşsunuzda bilmem ne, adam doğru söylemiş halbuki ama onun doğrusu sizi rahatsız etmiş farkında değilsiniz yani ortada bişeylerden rahatsız olan varsa sizsiniz. artık insan korkuyor sizin linkinize girmeye valla...
siz gerçekten bi not düşün ÇALIŞMAMA SADECE İYİ YORUM YAZIN YOKSA KIRARIM BOYNUNUZU diye...
 

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Kayıt
18 Temmuz 2008
Mesaj
2.054
Tepki
141
Sayın Boro bey sizin de olaydan anladığınız bu mu yani ?
o kadar şey yazmışsınız ama inanın bir fındık kabuğunu doldurmamış,
bir çalışmaya yorum yapmanız için, o çalışmanın altında şöyle bir şeyin yazması lazım " yeni yaptığım bir çalışma için yorumlarınızı bekliyorum" şimdi size soruyorum,
benim çalışmamın altında böyle bir şey var mı ???????

yok ! o zaman o saçma sapan yorum yapanlara neden kızıyorsunuz kelimesini kullanmayacaksınız, çünkü böyle bir talebim yok şimdi anladınız mı ?
 
Kayıt
3 Haziran 2010
Mesaj
13
Tepki
1
@Sedat Gül

@Sedat Gül

Bu iki mesajınız arasındaki fark nedir?

Hem düzelttim diyorsunuz, hem de düzeltme zahmetine girmedim diyorsunuz.
Halbuki,
"Vay canına, bu hatayı nasıl da görmedim, dikkatli gözleminiz için size teşekkür ederim."
diyeceğinizi sanmıştım. Önemli değil, sizden teşekkür de beklenemez zaten şu durumda.

Yorum yapmak için forumda belli bir sürenin geçmemesi mi gerekir?
Çünkü aradan iki ay geçmiş. Demek ki yorum yapma hakkını yitirmişiz de farkında değiliz. Zamanaşımı dedikleri böyle birşey herhalde.

Eğer bir foruma bir yazı yazmışsanız, bir taslak koymuşsanız, bu yıllarca burada kalır. Tıpkı bu anlaşılmaz tavırlarınız gibi.
Oysa biraz hazmetme eğiliminiz olsaydı bu durumu kurtarabilirdiniz.
Tecrübe dedikleri de böyle birşey. Size önerim, "eğriye eğri, doğruya doğru" demeyi biran önce öğrenin.
 

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Kayıt
18 Temmuz 2008
Mesaj
2.054
Tepki
141
@Teoman Harman

arkadaşım iyi dinle !
çalışma orjinalinde düzeltildi basıldı ve dağıtıldı, forumdakini düzeltemedim, başka
tasarım işlerim vardı, senin işin gücün yok galiba ? böyle derin araştırmalara girmişsin
sana kolay gelsin !
 

alpalp12

Üye
Kayıt
10 Mayıs 2011
Mesaj
3
Tepki
0
1.Olması Daha İyi
Konuyu Açarken Anket Açmayı Düşündünmü?


Yönetim Notu: Tamamı kalın yada renkli yazmak yasaktır.
 

jad

Üye
Kayıt
4 Haziran 2011
Mesaj
4
Tepki
0
Alameti'nin işi olmadığı kesin... Yazılanlara sonradan dahil olmamla birlikte; bu kadar tasarımcıya hangisi diye sorarsanız eleştiri yapmaları gayet normaldir... Eğer eleştri almak istenmiyorsa bu tip işleri tasarımınıza güvenir yollamanızı tavsiye ederim...

Teşekkürler
 

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Kayıt
18 Temmuz 2008
Mesaj
2.054
Tepki
141
@jad

hangisi ? bir seçim sorusudur. eğer bir fikrin varsa seçersin fikrin yoksa bir şey demezsin öte yandan eleştiri başka bir şeydir...
 
Yukarı Alt