Oyun Yapımı konusunda çekirdek bir kadro oluşturmaya çalışıyorum. Oyunlar cep telefonları için tasarlanacaktır, bu konuda ilerlemek ve kendini geliştirmek isteyen arkadaşlar bana mail yoluyla ulaşabilirler.
Aranan Özellikler
1) 2D ve 3D konusunda ileri düzeyde bilgili.
2) Yaratıcı hayal gücü.
3) Oyunlara karşı istek ve oyun oynamayı sevmek.
4) Takım çalışmasına yatkınlık.
*Deneyim konusu önemli değil, gerçekten iyi çizim yaptığına inanan arkadaşları arıyorum.
**Her şeyin açık olması ve insanları yormama adına üçret konusunu hemen belirteyim; prim usulü çalışılacaktır. Oyunun elde edeceği toplam kardan; %20 asıl Grafik Tasarımcısına (Lider) %10 Yardımcı Grafik Tasarımcısına verilecektir. Fakat para konusu öncelikli olan arkadaşlar hiç bulaşmasınlar, çünkü yapılacak oyunun tutma garantisi hiçbir zaman yoktur.
Yetenek Testi
Ciddi düşünen ve yeteneğine güvenen arkadaşlar; aşağıda belirteceğim karakteri tasarlayıp mail olarak gönderebilirler. Eğer beğenirsem ekipteki yerinizi alırsınız. KESİNLİKLE herhangi bir yerden kopya edilmemiş olmalı.
*Bu karater, daha önceden general olarak görev yapan bir kişi.
*Görevini, içindeki gizli şeyleri yaşamak için bırakıyor ve cinsiyet değiştiriyor.
*Görünüş olarak hala kaba fakat kadınsı. Kırmızı bir elbise, ağzında puro olabilir.
*İnanılmaz derecede komik ve sempatilk.
*Sert ve kare bir asker suratı.
*2D veya 3D hangisini isterseniz.
Not: Göndereceğiniz resimler kesinlikle hiçbir yerde kullanılmayacaktır. Güvenlik konusunda endişesi olanlar lütfen göndermesin.
emrenice@gmail.com adresinden iletişim kurabiliriz.
Aranan Özellikler
1) 2D ve 3D konusunda ileri düzeyde bilgili.
2) Yaratıcı hayal gücü.
3) Oyunlara karşı istek ve oyun oynamayı sevmek.
4) Takım çalışmasına yatkınlık.
*Deneyim konusu önemli değil, gerçekten iyi çizim yaptığına inanan arkadaşları arıyorum.
**Her şeyin açık olması ve insanları yormama adına üçret konusunu hemen belirteyim; prim usulü çalışılacaktır. Oyunun elde edeceği toplam kardan; %20 asıl Grafik Tasarımcısına (Lider) %10 Yardımcı Grafik Tasarımcısına verilecektir. Fakat para konusu öncelikli olan arkadaşlar hiç bulaşmasınlar, çünkü yapılacak oyunun tutma garantisi hiçbir zaman yoktur.
Yetenek Testi
Ciddi düşünen ve yeteneğine güvenen arkadaşlar; aşağıda belirteceğim karakteri tasarlayıp mail olarak gönderebilirler. Eğer beğenirsem ekipteki yerinizi alırsınız. KESİNLİKLE herhangi bir yerden kopya edilmemiş olmalı.
*Bu karater, daha önceden general olarak görev yapan bir kişi.
*Görevini, içindeki gizli şeyleri yaşamak için bırakıyor ve cinsiyet değiştiriyor.
*Görünüş olarak hala kaba fakat kadınsı. Kırmızı bir elbise, ağzında puro olabilir.
*İnanılmaz derecede komik ve sempatilk.
*Sert ve kare bir asker suratı.
*2D veya 3D hangisini isterseniz.
Not: Göndereceğiniz resimler kesinlikle hiçbir yerde kullanılmayacaktır. Güvenlik konusunda endişesi olanlar lütfen göndermesin.
emrenice@gmail.com adresinden iletişim kurabiliriz.