patent danışmanlık firmasına grafiker partner

Kayıt
18 Kasım 2012
Mesaj
3
Tepki
0
Merhabalar

Sektörel Patent Müşavirliğin sahibiyim. Vergi mükellefiyim. Aşağıdaki siteler üzerinden faaliyetimi net üzerinden sürdürüyorum. Firmanın merkezi Antalya.

www.markapatent.gen.tr
www.yatirim-tesvik.com
www.sosyalguvenlik.org

Serik / Boğazkent bölgesinde beş yıldızlı bir otelde muhasebe yöneticisiyim aynı zamanda. Çok düşük bütçelerle, ek gelir için kurdum bu işi ve kendini amorti etti bile.

İş potansiyelindeki artışa paralel olarak homeoffice yaptığım işi ofis ortamına taşıma düşüncesindeyim. Uygun bir yerde buldum. Tam zamanlı çalıştığım için mesai saatlerinde ofiste bulunamayacağım.

Sözün kısası, ben kurulu düzeni yürütecek, işin başında duracak, ofisi dolduracak ve yönetecek hem de kendi işini yapacak bir partner arıyorum. Ve bu partnerin grafiker ya da web tasarımcı olmasını istiyorum. Grafik tasarım ve tescil işlemleri paralel ve bağlantılı işler, bu yüzden partnerin grafiker olmasını istiyorum.

Ben kendi mükellefiyetime grafik tasarım işini de ekleyeceğim gerekirse. Böylelikle grafik ayağı için daha kurumsal bir yapı olur kanaatindeyim.

Partnere marka patent ve danışmanlık konuları ilgili kapsamlı bir bilgilendirme yapılacak.

Partner, hiçbir sabit masrafa girmeksizin, kayıt kürekle uğrasmadan ofise masasını sandalyesini malzemesini koyup işe başlayacak. Hem kendi tanıtımını hemde patent firmamızın tanıtımını yapacak. Bağkur, oda aidatı, muhasebeci ücreti gibi hiçbir masrafı sözkonusu olmayacak.

Antalya da ikamet eden, herhangi bir firmaya bağlı olmadan çalışan arkadaşlar, geri dönüşlerinizi aşağıdaki mail adresinden bana ulaştırabilirsiniz.

info@markapatent.gen.tr

Her türlü fikre ve oluşuma hazırım.

Saygılarımla,

İBRAHİM DEMİREL
Marka Vekili / Patent Vekili / SMMM / SGM
 
Yukarı Alt