Photoshop CS6 Çalışmayı Durdurdu

Tepki
0
Arkadaşlar photoshop ile uğraşıyorum 1-2 yıldır. Hep sorunsuz kullandım şimdi yeni laptobuma eski bilgisayardan dosya transferi yaptım (styles,font vs) eski bilgisayardaki sürüm CS5 ti. Attım dosyaları şimdi mesela swatches yerine tıklıyorum çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Stylesleri aşağı indiriyorum değişik bi kayma oluyor sonra çalışmayı durdurdu hatası geliyor.
Programı birçok kez silip tekrar yükledim olmadı, kayıt defterindeki her şeyi sildim photoshop ile alakalı yine aynı sorun. Yardım ederseniz çok makbule geçer arkadaşlar 1 haftadır ps yapamıyorum.

cem1987_

Üye
Tepki
1
kayıt defterindeki en küçük bir hata sistemdeki bütün dosyaların donmasına
hatta bilgisayarının çökmesine neden olabiliri kayıt defterini silmeyecektin
işin yoksa format at ikinci mesele programın donmasının sebebi yani makinanın agır çalışmasının sebebi bu
bilgisayarını yani photoshop gibi programları C:/nin içinde kopyaladıgın şekilde çalıştır
yukarıdaki görüntünün sebebi kayıt defterini silmen

Tepki
0
@cem1987_

Kayıt defterini silme sebebim zaten o birisi biyerde öyle yazmışta fayda etmedi silmek. pcde yeni 1 ay olmadı kıyamıyorum formata :(

cem1987_

Üye
Tepki
1
yaptıgın çalışmaları kaybetmek istemiyorsan usb yada taşınabılırı hardiskin varsa
tavsiyem çalışmalarını bunların içine at hem verilerin kaybolmaz hemde rahatca format atabilirsin
eger çalışmalarınm dondu usb ye yükleyemiyorum diyorsan
bilgisayarını güvenli modda aç usbının içine at öyle format at kolay gelsin

Yukarı Alt