Photoshop mock up

Kayıt
1 Mayıs 2021
Mesaj
3
Tepki
1
Merhabalar.

Bir mock up satın aldım fakat akıllı simgede ekledigim fotoğraf ufak ve fotoyu büyüyünce kumas üzerindeki desenlerde büyüyor ( tekstil kumaşı) mock up içinde resim buyutugumde desenlerde büyüme olmadan nasıl ekleyebilirim.

Şimdiden teşekkürler
 
Kayıt
3 Ağustos 2009
Mesaj
607
Tepki
74
Merhaba,
Akıllı simge demekle "smart object" kastediyorsunuz sanırım. Smart object layer'ını büyütme hep orantılı olur. Yani deseni bu haliyle sabit tutup diğer kısımlarını büyütüp küçültemezsiniz. Hepsi birden büyür veya küçülür.
Oysa eğer smart layerın layer panelindeki (katmanlar) ilgili kutucuğuna çift tık yaparak psb uzantılı ayrı bir dosya oluşturarak onun üzerinde çalışma yapılabilir. Satın aldığınız Mockup'ın oluşturulma şeklini bilemediğim için bu araştırma size kalmış görünüyor.

Kolay gelsin.
T.
 
Kayıt
1 Mayıs 2021
Mesaj
3
Tepki
1
Çok teşekkürler cevabınız için

Aynen dediğiniz gibi smart objecte çift tiklayip ayrı bir yerde çalışıyorum sonra enter ve kaydet diyip mockupa ekleniyor resim

Bir arkadaşım kopyalayıp yapıştırarak resmi büyüt dedi bu seferde desenleri birleştirmek çok zorlaştı.
 
Kayıt
3 Ağustos 2009
Mesaj
607
Tepki
74
Videonuzda gördüğüm kadarıyla, desenler photoshop'ta fx ile üretilmemiş. Eğer fx ile üretilirse desen boyutu sabit tutulabilir. Sizin desen fotoğrafı, taranmış bir fotoğraf. Photoshop burada sizin desen hücresini analiz edip yeniden desen üretemez. Ancak desen hücresini photoshop'ta raportladıktan sonra yol alabilirsiniz. Yani photoshop raportu görürse ona göre mockup'ta yerleştirir.
 
Yukarı Alt