Maliye ile Anlaşmalı Matbaa Nedir?

Konu başlığı hakkında açıklamamız yeterli midir?

  • evet

  • hayır


Sonuçlar ancak oy kullandıktan sonra görülebilir.
Kayıt
12 Mart 2023
Mesaj
3
Tepki
0
Maliye ile anlaşmalı matbaa nedir?
Türkiye Cumhuriyeti Maliye Bakanlığına kayıt olan bunun için gerekli yükümlülükleri yerine getiren matbaalar maliye ile bir yılık anlaşma sağlayarak,
Fatura, Sevk irsaliyesi, Gider pusulası, Serbest meslek makbuzu, Reçete, Müstahsil makbuzu gibi matbu evrak basım hizmetlerini verebilir hale gelirler.
Günümüzdeki matbaa sektöründe müşterilerimizin dikkat etmesi gereken şeyler yukarıdaki sayılan resmi evrak işlerini bastıracakları yerlere Maliye ile anlaşma yetki levhasını istemesi ve görmesi gerekmektedir. Maalesef anlaşması olmamasına rağmen belirtilen resmi evrakları basan matbaalar vardır ve Türkiye Cumhuriyeti Maliye Bakanlığı kanunlarına göre bir suç işlemektedirler. Müşterilerimizin bunlardan kaçınarak araştırmacı olmaları ve suça ortak olmamaları gerekmektedir.
Resmi evrak bastırmadan önce gereken belgeler nelerdir?
Maliye ile anlaşmalı işlerinizin siparişlerini verirken,
Vergi levhası
Yoklama fişi (yeni açılış yapanlar için)
İmza sirküleri (limited veya anonim)
Kimlik fotokopisi (şahıs firması)
Son aya ait KDV tahakkuk fişi gerekmektedir.
Hangi hizmetleri veriyoruz?
Online matbaa hizmeti veren prensabasim.com bloknot, kartvizit, antetli kağıt, oto paspas, zarf çeşitleri, magnet fiyatları ve daha bir çok ürün yelpazesiyle sizlere hizmet vermekten gurur duyar. İstanbul içi Maliye ile Anlaşma yaparak tüm resmi makbuzlarınızı üretime alıyoruz. Fatura, sevk irsaliyesi, gider pusulası, tediye makbuzu, tahsilat makbuzu, sürekli form baskı, kantar fişi, rulo pos fişi gibi ihtiyacınız olan tüm ürünler prensabasim.com'da.
 
Yukarı Alt