Photoshop'dan İndesign'a Atarken Problem Yaşıyorum! Lütfen Yardım Edin!

y.temizcan

Üye
Kayıt
15 Nisan 2011
Mesaj
6
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar..

1) Photoshop'da hazırladığım bir çalışmayı önce psd olarak masaüstüne kaydedip daha sonra indesign da cmd+d ile çağırarak işlerin yürüyeceğini biliyordum. Photoshop'da sayfa sayfa çalışıp indesign da birleştirmeyi (gerekirse indesign da ekleme ve düzenleme yapmayı) planlıyordum.

Fakat şöyle bir problem var, photoshop da hazırladığım sayfayı indesign a aktardığımda bozuk gözüküyor. Önce bozukluğun photoshop da yazı kullanmamdan kaynaklandığını düşündüm ama hayır sadece fotoğraflardan oluşan bir çalışma attığımda da bozuk gözüktü. Neden böyle oluyor? Nasıl çözebilirim.

2) Yapacağım dergi flash olarak internet üzerinden okuruna ulaşacak. Bunu matbaaya gönderiyormuş gibi çalışarak yapsam problem olur mu? Olursa nasıl bir formatta çalışmalıyım?

Şimdiden teşekkürler

YusuF
 

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
14 Ocak 2012
Mesaj
4.332
Tepki
1.051
çözüm noktanız indesing 'da çalışmanızı tamamlayıp pdf olarak almanız
 

y.temizcan

Üye
Kayıt
15 Nisan 2011
Mesaj
6
Tepki
0
Cevabınız için teşekkür ederim ama, hiçbir şey anlamadım. ikinci soruma cevap verdiniz sanırım, benim için asıl önemli olan birinci kısımdı :) yardımcı olabilir misiniz?

Bu soruyu bir arkadaşıma sorduğumda programlar bozulmuş olabilir, sil, farklı bir yerden yükle kur dedi. Haklı olabilir mi? Adobe cs6 master collection'u full olarak mac'e uyumlu halini bulabileceğim bir yer biliyor musunuz?
 
Kayıt
5 Ağustos 2011
Mesaj
31
Tepki
0
indesign'de boş bir sayfada sağ tıklayın display performance kısmı low olabilir. High yaparsanız düzelecektir. Low ile hızlı çalışabilirsiniz, fakat görüntünüz bozuk olur bu sizi yanıltmasın..
 
Yukarı Alt