photoshopta katalog

Durum
Konu kapatılmıştır.

imthem

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
0
ürün kataloğu yapıcam resim ağırlıklı olucak yazı neredeyse yok. o yüzden photoshop kullanıyorum. resimler 300dpi ve cmyk. katalog boyutu 32x45.
ben grafiker değilim yardım amaçlı çalışma olacak bu.
bana tavsiye verirseniz sevinirim.

baskı öncesi başka nelere dikkat etmeliyim? diğer sorumda renleri cmyk çevirdiğimde yeşil renk solgunlaşıyor ne yapmam lazım?

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
@imthem
Merhaba.
Şimdi grafiker olmayan birisine bu işi anlatmak çok zor olacak. Çünkü her aşamada bir sorun çıkacak ve bunu öğrenmek isteyeceksin. Zaten bu iş burada yazılacak 2-3 mesajla öğretilseydi senelerimizi vermeye, okullar okumaya gerek kalmazdı değilmi?
Forum olarak amacımız herkese yardımcı olmak fakat kimse kusura bakmasın ama "ben grafiker değilim ama katalog hazırlayacağım" şeklinde bir yardım isteğine olumlu bakacağımı sanmıyorum. Lütfen bırakın herkes işini yapsın. Yıllarca bu işe emek verenlere ve eğitimini alanlara saygı gösterin ve burada 1 soruya cevap alarak bu işin yapılabileceğini sanmayın... Arkadaşınız sanırım maliyetten kaçıyor... Zaten bu tip talepler yüzünden Türkiye'de grafik tasarım yerlerde sürünüyor. Lütfen bırakın her işi o işin uzmanı yapsın...
Kolay gelsin...

imthem

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
0
üüüf anladık rahatsız oldun bitmedimi bu çekememezlik sende para kazanmayıver yaa ne kadar bencilsiniz herşeyi siz yapın. bi yetenekli sizsiniz.. bırakın bu kavgaları artık. sen kendi işine baksana.. bişey sordum çekil aradan kamil..

Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt