POLATER,Mehmet | Sun Life Resort Hotel Logo Çalışması Sunumu

polateray

Marka Yönetmeni
Kayıt
7 Nisan 2009
Mesaj
22
Tepki
0
Sunlife için logo çalışmam... Herkese Başarılar:cool:







 

boodoo

Üye
Kayıt
23 Haziran 2009
Mesaj
9
Tepki
0
Güzel bir alışma olmuş, emek harcamışsınız. Alt yapıyı ve düşünce sisteminide güzel kurmuşsunuz. Sadece logo bana bir oteli düşündürtmedi.

Elinize sağlık
 

polateray

Marka Yönetmeni
Kayıt
7 Nisan 2009
Mesaj
22
Tepki
0
Tüm yorumlar, iyi dilekler ve eleştiriler için şimdiden teşekkür ederim...

Yapılan tüm logo çalışmalarının direk ilk uyandırması gereken algının bir hotel olduğunu ya da tatili anıtsatması gerektiğine,katılmıyorum... Zaten birçoğu logolarında güneş, kumsal, şemsiye, palmiye,deniz görsellerini kullanmış bulunmakta! Ve bunlar 2* - 3* ve bazıları 4* tesisler!

Yapılması gereken logo çalışmasının biraz daha ağır, anlamlı ve ciddi olması gerektiği kanısına vararak, rakip analizleri yaparak çalışmaya başladım.

Evet, tatili anımsatmamız gerekiyor...
Evet; Sunlife'ı tercih edecek misafirlerin konaklama esnasında pişman olmayacaklarını anlatmamız ve bunu hissettirmemiz gerekiyor,
Evet; ilk algı çok önemli...
Lakin logo 5* standartlarını yansıtmalı ve yine briefte bahsi geçen Türk motiflerini barındırmalı diye düşünerek yapmış olduğum bir çalışmaydı...


Çok teşekkür ederim... Herkese Başarılar
 

bmd

Üye
Kayıt
22 Haziran 2009
Mesaj
20
Tepki
0
Yarısma olan ortamlarda neden hep boyle anlamıyorum. İnsanlar hep kirici elestri yapıyor hep laflarıyla ezmek istiyorlar bunu kınıyorum. Evet herkez fikrini soylemekte ve elestrisini yapmakta serbest ama diger insanlarin fikirlerine ve begenilerine saygi gostermek lazim. Her insanın zevki ve begendigi seyler farklı kimsenin bunu elestirmeye hakkı yok bence. umarım üstüne alınması gereken kisi üstüne alınır cünkü bütün forum genelinde hep elestirileri aynı sertlikte anlamsız.

tebrik ediyorum arkadasim emek vermissin ve birinci oldun dilerim baska bir yarısmada da gene birlikte yarisiriz.
 
Yukarı Alt