PRECO LAZER KESİM (Etiket ve Ambalaj Kesim)

burucu17

Üye
Kayıt
2 Nisan 2010
Mesaj
25
Tepki
0
*


Preco Laser converting Sistemleri ile tek geçişte yarım kesim, tam kesim , perfore ve mikro perfore çok hızlı şekilde yapılabilmektedir.Ambalaj firmaları, etiket firmaları için olduğu gibi tabakadan çalışan firmalar ve dijital baskıcılar içinde uygun sistemleri mevcuttur.

AcuVentTM - Kontrollü Mikrodalga Delik Sistemi
AcuVent mikrodalga fırın ambalajları için kontrollü buhar deliği sistemi, mikrodalga fırınlarda mükemmel buharla pişirme sağlamak için kontrollü delik açma sağlar. Basit, güvenilir, düşük maliyetli bir işlemle mevcut ambalajlarınızı değiştirmenizi sağlar. Karışık laminasyon sistemlerine veya pahalı ilavelere gerek kalmaz


AcuBreathe® Mikro Perforasyon
AcuBreathe lazer perforasyon sistemi uzatılmış raf ömrü, en aza indirilmiş delinme, *patlama riski ve paketleme dayanıklılığı sağlar. Düşük bir yatırımla yapılan lazer modifikasyonu temel yapınızı yüksek

performanslı (ve yüksek marjlı) ambalaj haline getirir. Sürekli oksijen, karbon dioksit ve su buharı geçiş kontrolü sağlar. Hava bırakma özelliği ile nakliye sırasında yüksek irtifalardan oluşacak ambalaj patlamalarının önüne geçer ve ambalajlama/paletleme sağlamlığı ile raf ömrünü arttırır. Sabit şekilli yuvarlak delikler Preco'nun patentli Işın Sıkıştırma Teknolojisi sayesinde dakikada 305 metre gibi bir hızda oluşturulur.




AcuTear® Kolay Açılır Ambalajlama
Preco'nun "Lazer Çizme" işlemi son kullanıcılarda pozitif bir paket açma kolaylığı sağlar
Düz veya eğimli kolay açılır çizikler yapar. Lazer Çizme işlemi kolay açılır ambalajlar için kontrollü yırtılma imkanı yaratır ama ambalajın gücünü ve koruma katmanını etkilemez.Fermuarlı tip yiyecek torbaları için idealdir. Çok seviyeli, kesikli ve sürekli çizik atma imkanı sağlar.



online izleyebilirsiniz:
 
Yukarı Alt