Proje ödevi için gazete tasarımı

iskendr61

Üye
Kayıt
9 Ekim 2013
Mesaj
1
Tepki
0
Bizim edebiyat hocası tüm sınıfa bi gazete hazırlama ödevi verdi bana da tasarım işi kaldı ancak nasıl yapsam neyle yapsam hiçbir fikrim yok yardımcı olabilecek birileri çıkarsa çok iyi olur ya
 

Emre Şerim

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
20 Ekim 2008
Mesaj
257
Tepki
14
buraya böyle bir konu açana kadar "Gazete Sayfa Tasarımları" başlığındaki konuları, yani bu konuyu açtığın başlık altındaki konuları araştırarak, hangi programları kullanarak bu işte daha rahat ve sorunsuz tasarım yaptıklarını öğrenerek çalışmanı yapman ve bizlerle paylaşman, bu konuda tecrübeli forum üyelerinin yapacağı yorumlara göre de düzeltmelerini yapman daha sağlıklı olmaz mıydı ? proje ödevini nasıl yapacağını biz anlattıktan sonra senin o projeyi hazırlamanın ne anlamı kalır değil mi ?
 

inşaatt

Üye
Kayıt
7 Aralık 2013
Mesaj
1
Tepki
0
bilgisayar hocası word belgesinde 2 sayfalık gazete tasarımı yapın dedi yaptım ama cok sıradan oldu ilginç güzel bi tasarım araıyorum ama bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz?
 

Kemal Aksekioğlu

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
30 Haziran 2013
Mesaj
2.035
Tepki
916
Emre Bey'in dediği gibi yaptığını paylaşsanda bilen arkadaşlar da eksiklerini /daha neler yapabileceğini tavsiye etseler hem ödev amacına ulaşmış hemde konuyu ve eksiklerini öğrenmiş olursun. paylaşmaktan korkma hepimiz paylaşımlar yapıp eleştiriler alıyoruz. Hadi sen yaptığını paylaş bizde sana yardımcı olalım :)
 
Yukarı Alt