H Hakan D Yönetici Yetkili Kişi Yönetici Kayıt 20 Haziran 2008 Mesaj 3.386 Tepki 716 13 Ağustos 2011 #1 Sahne Tasari/Dizayn: H.D O Sirada Bol Bol Bu... (Aslinda cok eski bir sarki fakat yeri var)
G GrafikerHatic Üye Kayıt 4 Ağustos 2011 Mesaj 21 Tepki 1 13 Ağustos 2011 #2 Hakan bey çalışmalarınızın sıkı takipçisiyim...Yine göze itici gelmeyen renkler tonlar ve ortam...maşallah diyelim ne diyelim
Hakan bey çalışmalarınızın sıkı takipçisiyim...Yine göze itici gelmeyen renkler tonlar ve ortam...maşallah diyelim ne diyelim
danisman Consultant Kayıt 27 Nisan 2009 Mesaj 1.504 Tepki 30 13 Ağustos 2011 #3 Kusursuz, tebrikler Hakan bey... "daha az seviyorum anlamına gelmez" güzel bir parçaydı, şarkı için ayrıca teşekkür ederiz...
Kusursuz, tebrikler Hakan bey... "daha az seviyorum anlamına gelmez" güzel bir parçaydı, şarkı için ayrıca teşekkür ederiz...
H Hakan D Yönetici Yetkili Kişi Yönetici Kayıt 20 Haziran 2008 Mesaj 3.386 Tepki 716 14 Ağustos 2011 #4 Tesekkur ederim Hatic, boyle dusunmeniz beni sevindirdi : ) Yorumunuz icin Tesekurler sayin danisman, evet sevdigim guzel bir parcaydi, sizlerle de paylasmak istedim.
Tesekkur ederim Hatic, boyle dusunmeniz beni sevindirdi : ) Yorumunuz icin Tesekurler sayin danisman, evet sevdigim guzel bir parcaydi, sizlerle de paylasmak istedim.