Resim Büyüyünce Oluşan Sorun

auth

Üye
Kayıt
8 Nisan 2008
Mesaj
4
Tepki
0
Photoshopta bir tasarım yaptım.. Bunu nasıl yaptım background'da renk geçişi var siyahtan griye doğru..

Benim sorunum bunu büyük bir televizyona yansıttığımda renk geçişlerinin arasındaki çizgilerin çok kötü gözükmesi ekran genişleyince bu sorun ortaya çıktı.. Ben istiyorumki bilgisayarımdaki gibi renk geçişlerinde sorun olmadan gözüksün..

Bunun için vektörel programları mı kullanıcam örneğin fireworks kullanırsam renk geçişlerini yapabilirmiyim gradient gibi.. Ben farklı olarak gradient kullanmıyorum da style kullanıyorum..

Yardım ederseniz çok memnun kalırım.. İyi çalışmalar..
 

wexplorerx

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
29 Mart 2008
Mesaj
17
Tepki
0
Merhaba Arkadaşım

Büyük televizyona yansıtırken i açarsan iyi olur Projektörlemi yada Video dosyası haline mi getiriyosun veya Bilgisayarın direkt televizyonamı bağlı ?

Eğer bilgisayardan yada projektöre bağlı olarak yapıyorsan çözünürlügü yükseltmen yeterli ve tabi Televizyonunda kaliteli bi renk derinliği olmalı.
Video dosyası haline getiriyosan Kaliteli bir video dosyası haline getirip AVİ veya DVD bunları yaparkende kaydetme seçeneklerinde ya hiç sıkıştırma yapmadan yada "Cinepak Codec by Radius "(Holyywood da en çok kullanılan kaliteli sıkıştırma coced'i) u kullanmalısın

Kolay Gelsin
 

auth

Üye
Kayıt
8 Nisan 2008
Mesaj
4
Tepki
0
Merhaba cevabın için teşekkür ederim..

Yaptığım scartla pcyi tvye bağlamak.. Başka birşey değil.. TV'de kaliteli diğer renkler mükemmel fakat benim geçişli renkli bangroundumun araları çizgi çizgi oluyor vs.. çözünürlüğü arttıramam başka bir yol söylerseniz çok sevinirim..
 

wexplorerx

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
29 Mart 2008
Mesaj
17
Tepki
0
Bu problem çogunlukla Printerlerde olur . Onu nasıl hallettiğimi anlatayım bi dene !!

geçişli Layer ı seç Filter -Noise --Addnoise i tıkla çıkan menüde Amount degerini yüksek gir 20-25-30

altta Monocmatic seç OK le sonra Filter-Blur-Motion Blur tıkla derece 0 iken enyüksek değeri gir.
tekrar aynı filtreyi aç dereceyi 90 yap en yüksek değeri gir.Enson olarak Filter-Blur- Guassian blur u tıkla değeri 250 yap Umarım olur. Kolay gelsin
 
Yukarı Alt