Roll Up Ve Quick Banner Tasarımı

b3krkdk

Üye
Kayıt
25 Aralık 2010
Mesaj
403
Tepki
91
Konuda bahsi geçen tasarımlar, şu an çalıştığım firma için yapmış olduğum bu tasarımlar, fuarlarda ve toplantılarda önünde fotoğraf çektirilebilecek bir platform oluşturmak ve tabi ki tanıtım ve reklam amacıyla yapılmıştır.

Bahsettiğim bu roll up ve quick banner tasarımlarını sizlerle paylaşmak istedim. Yorumlarınızı esirgemeyeceğinizi biliyorum zaten ama eleştirilerinizi de esirgemeyin... :)

Not: Baskısı yapılmamıştır.
Not: Mock Up biraz uyduruk oldu ama idare edin :)
 

Dosyalar

Kayıt
29 Kasım 2007
Mesaj
36
Tepki
30
bu işin cepli dosyasını hatırlıyorum şık bir çalışma olmuştu. aynı konsept burada da güzel dururdu. onun dışında sol taraftaki roll up ın daireleri daha yakın olabilir birbirine veya içe taraf büyüyebilir, beyaz kontör yerine motto nun mavisi ve parmağın dokunduğu dairenin kontör kalınlığında. ortadaki ve sağdaki daireler içinde aynı yorum söz konusu. yazı mizanpajı gözümü rahatsız etti. ya hepsi ortalı ya da hepsi soldan başlasa gözümü rahatsız etmezdi. aşağıda ki iletişim bilgileride tam ortada ve aynı hizada görünebilir. tabi herşey müşteride bittiği için yaptığın işe kötü demek emeğe saygısızlık olur. eline sağlık.
 
Yukarı Alt