Satılık İnternet Projesi

Emre ÇETİNER

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
23 Eylül 2012
Mesaj
483
Tepki
17
Merhaba arkadaşlar.

27 Ekim 2012 tarihinde pendik ilçesine özel hazırlanmış internet projesini satıyorum. İlgilenemediğim için istekli arkadaşlara devretmek istiyorum. Gerek iş yoğunluğu ve farklı projelere atılma düşüncem var. Sistemi tüm görsel ve yazılımını ben geliştirdim. İçerisinde yüksek güvenlikli üyelik sistemi, firma, ilan, kampanya, dernek ve etkinliklerin yüklenebildiği bir sistem etkinlik kısmı ve foto galeri yönetici tarafından yüklenmektedir. Diğer firma, kampanya ve ilanlar üyeler tarafından yüklenebilmektedir. Ufak bir admin paneli var üyeleri inceleyebilmek, etkinlik girebilmek ve foto galeriye foto yüklemek için. Admin panelinde e-bültene üye olan kullanıcılara sistemde kayıtlı ilan kampanya,firmaları ve etkinlikleri gönderelebiliyor. Benim çalıştığım hosting firması bunu otomatik izin vermediği için elle çalıştırılması gerek. Ama zamanlanmış görevlere izin veren bir hosting alırsanız bunu günlük haftalık ne zaman isterseniz otomatik başlattırıp e-bülten ile kullanıcıları haberdar edebilirsiniz.

Sistemdeki kampanya sistemi otomatik kampanya oluşturulduktan sonra kampanyadan faydalanmak isteyenlere kampanya kodu üretmektedir. İlgilenemediğim için fazla bir hiti yok. Ancak ilgilenilirse pendik ilçesinde benzeri olmayan bir internet girişimi. Pendik haber portallarında, bloglar ve bazı forumlar haberi geçiyor. Dilerseniz farklı bir projeye rahat entegre edebilirsiniz.

Ücret : 2500 TL (Bu tarz özgün bir tasarım ve yazılım için pazarlık düşünmüyorum son fiyat.)
İncelemek için pendikli.net

İletişim için : mail@emrecetiner.com.tr
 

alibayir

Üye
Kayıt
8 Nisan 2013
Mesaj
24
Tepki
0
dostum bence projeni satma arkasında dur yanlıs anlama dikkatimi çekti pazarlıksız son fiyat 2500 demişsin sonra 1500 demişssin şimdide 750 bir ay sonra 300 mu diyeceksin o kadar emek vermişsin ve bence bu kadar fiyat düşürerek ilan vermekte projeni zedeler dostça bir tavsiye.
 

Emre ÇETİNER

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
23 Eylül 2012
Mesaj
483
Tepki
17
Haklısın yalnız bir çok proje ve işler ile uğraşıyorum ve ilgilenemiyorum. Farklı bir proje için şu sıralar biraz nakite ihtiyacım var. Bu son verdiğim fiyatın altına vermeyi düşünmüyorum. Eğer nakit sıkıntısını atlatırsam satmaktan vazgeçeceğim.
 
Yukarı Alt