sayfalı broşür çalışması

Mehmet ÖZDEMİR

Grafik Tasarım
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
243
çalışma ofset baskı olmadığı için selefonsuz katlama ve zımba yapıldı. doğal olarak katlama yerlerinde kırılmalar meydana geldi...

değerli yorumlarınıza...

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
Acaba aşağıda elips ile gösterdiğim alan içersindeki kelimede ne yazıyor, çapraz kesime geldiğinden tam olarak okuyamadım ?

Mehmet ÖZDEMİR

Grafik Tasarım
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
243
tespitiniz doğrudur, acil olduğu için yarım günde yapıldı. metinler hazır geldi ve kontrol edilme fırsatı olmadı. belirttiğim gibi ofset baskı olmadı, dijital çıktı alındı ve 50 adet basıldı...

Mehmet ÖZDEMİR

Grafik Tasarım
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
243
yaşar bey eminim çok güzel kusursuz çalışmalarınız vardır... paylaşıp bize örnek olur musunuz?

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
@Mehmet ÖZDEMİR

Mehmet bey, sizinle tanışıyormuyuz yada aramızda bir düşmanlık mı var, öyle bir cevap yazmışsınız ki adeta sizin kusurunuzu aramışta ortaya koymuşum gibi, oysa ki kontrol aşaması değil bitmiş bir iş hata olduğundan üzüldüğümden dolayı paylaşmak yazışmak istemiştim. Ama görüyorum ki hata yapmışım, neyse siz ilk mesajımı dikkate almayın yok sayın, cevabımı büyük harflerle yazıyorum aşağıya, çünkü kusur bulmaya yada tenkit edilmeye alışık değiliz, olsa da olmuş, olmasa da olmuş, hep bunu bekliyoruz.

ÇOK GÜZEL OLMUŞ ELİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK...

Yukarı Alt