Sedat Gül / Beachlife Dergisi

Fulyam

Üye
Kayıt
18 Eylül 2008
Mesaj
1.262
Tepki
16
herşey güzel olmuş sedat .. sadece zeus geçisi çok sert... çok göze batıyor.. yani bana öyle geldi. o kısma yumuşak bir geçiş yapabilirsen süper olur.. yani kaleden sonra heykel varya orayı demek istedim.
 

danisman

Consultant
Kayıt
27 Nisan 2009
Mesaj
1.504
Tepki
30
Merhaba arkadaşlar,

Bir konuda, bu vesile ile tüm yarışmacı arkadaşları hem uyarmak, hem bilgilendirmek istiyorum. Kapakta "anons" olarak nitelendirdiğiniz sürmanşetleri, değiştirmeyiniz, size briefte verildiği şekilde cümleleri kullanınız.

Bir derginin genel yayın yönetmeni, art direktörü veya reklam yazarı, sizden neyi nasıl yazmanızı isterse, siz, o şekilde yazar ve tasarımınızı yaparsınız, herkes kafasına göre birşeyler yazarsa, yayın ve çalışma, içinden çıkılmaz bir duruma gelecektir.

Bu nedenle, daha önceden çalışmalarını hazırlayan arkadaşlarımız bu konularda gerekli düzeltmeyi yaparak, çalışmalarını yeniden yüklemeliler, biriefe uylmadığı için diskalifiye olabilirsiniz.

Bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceğinize inanıyor ve başarılar diliyorum...

İyi çalışmalar...
 

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Kayıt
18 Temmuz 2008
Mesaj
2.054
Tepki
141
@danisman

danışman bey öneri ve yorum için teşekkürler şu an yapılan bir yarışma, tasarımcı arkadaşlardan istenilende , bir dergiyi logosuyla, yazısıyla , dizaynı ile yapmaktır ,
bizde gerekeni, kendi çabamızla yapmaya çalışıyoruz (dolayısıyla genel yayın yönetmeni, art diretör işin içinde yok ) konuya bu gözle bakılıp, çalışmaların değerlendirmelerini ve yorumlarının bu gözle yapılmasını, şahsım adına
herkesten rica ederim.
 
Kayıt
24 Ocak 2010
Mesaj
22
Tepki
0
@Sedat Gül

aynen katılıyorum..
bu yarışma "metin yazarlığı" yarışması değil; tasarım yarışması..
madem öyle, kapakta hangi ana temanın büyük görüleceği, hangilerinin spot olarak gireceği de belirtilmeliydi!! o niye bize bırakıldı o zaman??..
mazrufa değil, zarfa odaklanma vaktidir!..
saygılar..
 

danisman

Consultant
Kayıt
27 Nisan 2009
Mesaj
1.504
Tepki
30
Arkadaşlar tekrardan merhaba,

Bu konuda şu şöyle olsaydı, bu böyle olsaydı, demeyeceğim sizlere, sonuçta bu meslek içerisinde yer alıyor, birçok şeyi biliyorsunuz. Briefte yer alanları uygulamak veya uygulamamak sizin tasarrufunuzdadır.

Ben gerekli bilgilendirmeyi sizlere yaptığım inancındayım...

Hepinize iyi çalışmalar...
 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.524
Tepki
54
Arkadaşlar yarışma şartları, kullanılacak ana temalar, konular, başlıklar vs. briefte belirtilmiştir. Bu bağlamda doğal olarak "Genel yayın Yönetmeni, Art Direktör" seçici kuruldur.
Herkese başarılar.
 

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Kayıt
18 Temmuz 2008
Mesaj
2.054
Tepki
141
@Erkan_Nehir

bunu zaten konuştuk erkan bey tekrar neden yazdınız anlamadım ?
 
Yukarı Alt