Selamün ALeyküm Kıymetli Arkadaşlar Hocalarım

Tepki
0
Selamün ALeyküm Arkadaşlar

Bende frafik banner logo tasarımına merak sardım ps cs3 türkçe güzelce indirdim crack sorunu var ama daha 20 günümüz var kıymetli hocalarım...

Bu alanda buradan yeni şeyler öğreneceğimiiz ve özellikle bana acillen lazım olan logo tasarımlarında bana yardımcı olacağınızı ümid ediyorum...

Selam VE DUa İLE

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
36
@Grafik Web Master

Aleyküm Selam Sayın Grafik Web Master; öncelikle www.grafikerler.org forumuna Hoşgeldiniz.

Adobe Photoshop CS3 Lisanslı bir programdır. Fiyatı 850 dolar civarıdır. Bu forumda lisansız bir programın paylaşılması, lisans anahtarı ve crack benzeri bir içeriğin paylaşılması, istenmesi yasaktır. Siteye üye olurken okuyup kabul ettiğiniz forum kurallarında bu belirtilmiştir.
Kötü niyetli yazılımcılar tarafından bu lisanslı programların şifreleri kırılır ve illegal olarak dağıtılır. Programları bu şekilde kullanmak suçtur.Ayrıca; hakkımız olmayan bir şeyi almak kullanmak ise zaten durum barizdir ki haramdır, günahtır.

Bu programı satın almak isterseniz ben internetten rastgele bir link buldum.. buyrun aşağıda:
http://www.tbs.web.tr/ADOBE-PHOTOSHOP-CS3-LISANS-TR-KUTU-FIYATI-SOK-FIYAT-pid-135.html

Allah'ın (CC) Selamı üzerinize olsun. Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın. Allah bütün işlerinizde kolaylık ihsan eylesin..

Yukarı Alt