üç gen kullanılan resim sanırım daha güzel olmuş ,bişi dikkatimi çekti buraya üye olamın sebebi kendimi geliştirmekti, yarışma ödülünden dolayımı , yorum yapmak lüzumsuz görülüyo ,hiç anlamadım ,neyse ellerinize sağlık
a.renkleri seçmek için biraz daha dikkatli olun sadece renkler ile bu tasarımı çok daha yükseklere taşımanız mümkün.
b. silüetlere keskinlik verin böylece daha ön plana çıkarak mutlu olacaklardır
c.gölgelere dikkat ederseniz kullandığınız ışık ile fena değil fakat farklı ışıkla gölgeler atarsanız. dropshadow u layer den create edip üzerinde daha fazla oynama yapabilirsiniz yarattığınız gölge ışıkta daha tatlı durabilir..
Sanırım benim monütör renklerimde bir sorun var, diğer çalışmalar içinde böyle bir eleştiri gelmişti. Aslında freehand de renk değerlerine girerek çalışmıştım. %100 M %100 Y % 10 C değerleri olan bir kapak çalışmamı Leptop ekranında çamur gibi gördüm ve çok üzüldüm, arkadaş eleştirisinde haklı . Ama kesin olan bir şey var Leptop görüntülerde renkler alabildiğince değişik duruyor. Elbette bizim yapmamız gereken matbaa baskı sonuçlarında alacağımız renklere göre çalışmak. yukarıda görmüş olduğunuz bayanın renk değerleri %84 Y % 52 M / yeşil zeminde kullanılan renk ise % 88 C % 25 M % 100 Y % 12 lik birde siyah var renk skalanız varsa mümkün mü bakmanız gerçekten merak ettim şimdi . İşi gösteren elbette renk uyumları böyle bir dengesizlik varssa şansımı baştan zorluyorum demektir. Ayrıca teşekkür ederim eleştiriniz için Kolay gelsin.
Hatice Hanım yarışma süresince herkese eşit haklar tanınmıştır. Ve yarışmaya katılım adedi 4 adet çalışmadır. Daha sonradan yapılan eklemeler veya değişmeler çalışma adedi dışındadır. Dolayısı ile değerlendirme ilk 4 çalışmanız üzerinden yapılacaktır.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.