sıra dışı ve yaratıcı bir resim

kutsi_86

Üye
Tepki
26

( Alıntıdır; benim çalışmam değil )

Ozgul

Üye
Tepki
57
Burunla biraz daha uğraşmalısınız sanki. Bunun dışında güzel çalışma, emeğinize sağlık.

htc_gny

-_-
Tepki
6
Kutsi bey sanırım bu resim size ait değil. aynısına internette dolasırken rastlamıstım lütfen kendinize ait olmayan bir çalışmaya eklerken bana ait deildir die belirtiniz.

kutsi_86

Üye
Tepki
26
@htc_gny

evet haklısınız sayfa sakinlerinden özür dilerim yanlış anlaşılma olmuş gece 1 de uykulu bi şekilde paylaşınca atlamışım.

Ozgul

Üye
Tepki
57
Tüm samimiyetinizle cevap vermenizi istiyorum. Hatice Hanım olayı farketmemiş olsaydı bunu bize açıklayacak mıydınız?

kutsi_86

Üye
Tepki
26
tüm samimiyetimle cevap veriyorum şu ana kadar hiç farketmedim yorumları okuyunca gördüm ve yorum yapılmasa belki daha da göremiyecektim. ama diğer paylaşımlarımda benim çalışmam diye özellikle belirtiyorum bunda belirtmemiştim sadece sıra dışı bi resim başlığı kullandım

Funda

E=mc²
Tepki
9
Anlayamadığım birşey var..Bir paylaşımda bulunuyorsunuz ve yorgun olduğunuz gerekçesi ile ne paylaştığınızı bilmiyor musunuz? :D Burada ki amacı kaçırdım kusura bakmayın ....

kutsi_86

Üye
Tepki
26
@Funda Arıcı

Funda hanım resmin altında çalışmanın benim olmadığı yazısını sonradan ekledim resmi gece paylaştım ama çalışmanın bana ait olmadığını belirtmeyi unutmuşum :)

Yukarı Alt