Şirketim için logo çalışması

Kayıt
26 Ekim 2013
Mesaj
1
Tepki
0
Arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katıldım ve çok değerli insanlar içerisinde olduğumu siteyi biraz gezdikten sonra rahatlıkla gördüm. Sizlerle şirketim için tasarladığım bir logoyu paylaşmak istiyorum. Renk ve tasarım konusunda ekleyip çıkarmak istedikleriniz var ise seve seve değerlendirmek isterim.

Saygılarımla
Emre GOKTEPE
 

Emre Şerim

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
20 Ekim 2008
Mesaj
257
Tepki
14
ben de sizin sitenizi biraz incelesem ve mesleğim grafik tasarım olmasına rağmen ardından size harika turlar düzenlediğim hakkında ya da inşaatçılık ile ilgili harika çalışmalara imza attığım hakkında mesaj atsaydım, siz ne düşünürdünüz ?

logonun yorumlanmasına gelince, kötü. Firmanızın yapmış olduğu hangi işi temsil edeceksiniz ve görüldüğü zaman insanların aklında kalacak ve onunla birlikte sizin firmanızı hatırlamasını sağlayacaksınız ? benim gördüğüm sadece Göktepe yazısı var. Logo adına hiç bir şey yok.

Grafik tasarım ile karnını doyuran, işsiz olan fakat evden gece gündüz çalışan onlarca insanın bir şeyler paylaşmaya çalışıp birbirlerine katkıda bulunacağı siteyi gezdikten sonra kendinize logo çalışması yapmanız mı doğrudur yoksa bunu belirleyebileceğiniz bütçe ile (yüksek ya da düşük) bu işi yapan insanlara çalıştırmak mı ?

Umarım siteyi dolaşıp varmış olduğunuz "değerli insanlar" kavramı, size atmış olduğum bu mesajdan sonra yok olmaz. Çünkü tespitiniz çok doğru fakat uygulamanız yanlış.

İyi çalışmalar dilerim.
 
Yukarı Alt